I feel my temperature risin
2010-04-29 @ 12:46:17  //  Av: Kim Svensson

Här var det ett tag sen jag hamnade, men nu är det dags att skriva ett nytt onödigt inlägg! Vad har hänt den senaste tiden? Jag har jobbat, umgåts med mina älskade vänner, nördat fifa 10, myst massor med min pojkvän och så har även han och jag varit hundvakt åt Lizette's vovvar :) Annars tror jag inte det hänt så mycket mer?

Igår opereades jag IGEN, men nu är det förhoppningsvis sista gången :) Så jag har sovit från typ åtta igår morse tills idag klockan tolv ;) Men nu fick inte jag sova mer för Tommy :( Han säger att jag inte kommer orka jobba imorgon.. Och han har faktiskt rätt, så imorgon är det jobb och sen grilla med Tommy o hans vänner, något ska man väl göra när det är valborg..

She was waitin' at the station
2010-04-23 @ 09:40:25  //  Av: Kim Svensson

Godmorgon godmorgon i kör! Vaknade klockan nio och hoppade in i duschen direkt, nu har jag ätit frukost, sitter och bara tar det lungt med kaffet nu. Bäst att kanske göra iordning sig lite snart också så att man har det gjort. Bussen hemifrån går 10.20, börjar jobbet 11.15 idag och slutar 20.00. Då ska jag hem och sova direkt faktiskt, annars kommer jag inte orka jobba imorgon också. Blir inga rolig uppdateringar eller bilder pga av att jag jobbat så mycket. Men ni kanske vill ha en bild på alla hamburgare jag säljer ;) wohoo, kul... Nej nu ska jag kolla runt efter någon bra frisör!

Stand up for rock 'n' roll
2010-04-22 @ 22:14:12  //  Av: Kim Svensson

har absolut ingenting att skriva igentligen. Men är hemma ifrån jobbet nu, 17-21 blev det istället. Nu är jag dötrött, ont i kroppen så ska krypa ner i sängen och tycka synd om mig. Imorgon skulle jag bara ha jobbat 3h, fast icke. Blir att jobba 11.15-20.00, är inte pepp, men när lönen kommer så blir man glad! Sen jobb 12-17 på lördag. GODNATT

Ain't gonna live in misery
2010-04-22 @ 14:24:23  //  Av: Kim Svensson


åh, nu vill jag hem till Lizette och mysa med kattisarna!

Nu är Tommy och jag hemma ifrån stan, varit på försäkringskassan och pratat och fick som jag ville. Sen for vi till arbetsförmedlingen så Tompan fick skriva in sig där, VAR PÅ TIDEN! Sen träffa vi svärmor och prata o så, det var trevligt :) Sen tog vi bussen hem, jag ska kolla på andra avenyn nu innan jag åker till jobbet! 17-20!

On the wrong dark side of town
2010-04-22 @ 10:10:47  //  Av: Kim Svensson

Halloj! Blev ingen uppis igår för Emmie kom och hämtade mig så åkte vi hem till mina förälrdar och hämta lite saker och pratade med min mamma. Efter det lämnade vi bilen hos Emmie och gick hem till Lizette och åkte sedan till Mantorp hem till Lizette's  förra lägenhet och började tömma på saker.. Dom gjorde.. jag spelade spel ;) Vid sju - åtta var vi hemma hos Lizette igen och åt pannkakor och drack kaffe, sen blev det bara mycket prat om allt och inget, och lite vik av tvätt! :) Lizette skjutsade sedan hem mig, då åt jag mat och sen somnade jag :) Idag är det ny dag, gick upp klocka nio, fixade mig o lite, och nu väntar jag på att sjukhuset ska ringa. Sen ska jag till försäkringskassan och skälla lite på dom för att sedan hem och äta innan det är dags för att åka o jobba.

You're just the sevens world
2010-04-20 @ 14:05:08  //  Av: Kim Svensson

Håller på att göra iordning mig och ska strax ta mig något att äta. Klockan fyra ska jag dra mig till jobbet för att jobba 17-23! Sen hem och sova direkt.
Blir ingen mer uppdatering för mig idag
!

Jolly good Sir but I never met you
2010-04-19 @ 23:49:15  //  Av: Kim Svensson

jag och tommy ska nog inte skaffa barn tillsammans..

 

Har precis varit i tvättstugan och hämtat upp våran rena tvätt! Annars idag så har jag slappat framför sex and the city som inte är något ovanligt.. Har bara en säsong kvar :o! Vad ska jag kolla på sen? Träffade Lizette förut också, vi var i stallet och jag stod och garva åt Lizettes häst som betedde sig jätte roligt. Sen på bilresan hem blev det mycket skratt om igentligen ingenting, vi bara skratta åt ingenting. haha! Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på.. vad tror ni? JAPP, sex and the city. Imorgon ska jag jobba! 17-23 .










They change every day
2010-04-19 @ 15:52:00  //  Av: Kim Svensson

Om en timme är det tvättstuge dax, och hoppas att Tommy har hunnit komma hem tills dess, för det är så tråkigt att tvätta själv. Okej, man stoppar in tvätten på 1min, men sen det här med att hänga upp tvätten! Det är Tommy bäst på, jag är bäst på att slänga alla underkläder i torktumlaren :) Sen blir det kanske att följa med Lizette till stallet. Annars så ska jag sova tidigt, ska upp och springa imorgon bitti innan jag drar och jobbar till 23.

Everything You Want
2010-04-18 @ 20:53:17  //  Av: Kim Svensson

Vad köper man till sin pojkvän som fyller 20?


Min älskade pojkvän fyller 20år den 1 maj och jag har fortfarande inte kommit på vad jag kan köpa.. Jag har sån dålig fantasi när det gäller sånt. Och när man frågar honom vad han önskar sig så är det typ fifa 10 till Playstation3.. Men kul att få ett tv-spel av sin flickvän i 20års present. Och roligt för mig att ge det? Nae, ett tv-spel tröttnar man väl fort på? Och roligt att ge något han kommer spela i en månad och sen lägga i en hög vid resten av spelen. HJÄLP MIG! Vad skulle ni ge till era pojkvänner?

But there's somewhere beyond this
2010-04-18 @ 20:45:46  //  Av: Kim Svensson


Har tagit en liten paus ifrån sex and the city boxen, man kan inte motså det. Det är heltklart världens bästa serie! Och man känner verkligen igen sig själv i vissa avsnitt, mmmmh . LOVE IT! Ne, men nu har jag tagit ett break, tänkte gosa ner mig i soffan med min kärlek och kolla på 'ballar av stål', sen tänker jag lämna tompan vid datorn och så ska jag gotta mig med mera sex and the city! EN HELT PERFEKT SÖNDAG :)

I don't want to wake up
2010-04-18 @ 18:57:57  //  Av: Kim Svensson

GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!


Idag har inte hänt så mycket, har inte gjort ett dugg verkligen, åkte och hämtat mamma och pappa och deras kompisar och så fick de tillbaka sin bil. Sen åkte jag hem till mig och har lagat mat och kollat på sex and the city hela dagen, ska fortsätta kolla. Idag är bara en slappdag, jag är helt slut i kroppen! tycker lite synd om mig själv. Inget ovanligt, hehe. Emil är här, ska sno lite kladdkaka av honom, man blir mer sugan på hans än den som jag och lillasyster bakade igår. Konsigt? Nae! Aja, nu ska jag lägga mig i soffan och hoppas på att tiden går så att jag kan få sova! HA EN UNDERBAR SÖNDAG!

When it's dark, a melody
2010-04-17 @ 21:48:33  //  Av: Kim Svensson


Blir ni sugna? Undrar ni vad det är för något äcklig som ser ut som.. aah, bajs!? Men hörrni, vadå? Det är ju kladdkaka. Ser det inte jätte gott ut? Bara att komma hem till mig och käka! Nevars, min lillasyster har varit här hos mig och Tommy o myst hela helgen. Och idag var vi sugna på att baka kladdkaka, och jaa.. Det vart ju inte så lyckad, men det smakade kladdkaka och var riktigt gott må jag säga. Haha! Annars, så har jag, syrran och Tommy städat, ätit onödigt, kollat på film och bara tagit det jätte lungt. Hur skönt som helst. Nu ska jag mysa med min prins!

my baby and I
2010-04-17 @ 21:42:25  //  Av: Kim Svensson

Why did you have to break mine
2010-04-15 @ 18:14:11  //  Av: Kim Svensson

Igår var det den 14 april, jag och Tommy hade 19 månader, ingenting att fira så jag åkte ner till sjukhuset med mamma och pappa. Jag kommer att bli opererad igen, sen åkte jag hem och diskade lite innan jag sen for hem till Emmie. Åt mat, myste med vovvarna och sen skulle vi gå på en långpromenad som slutade hemma hos Lizette :) Vi åt kladdkaka, hjälpte Lizette med tvätten och satt och pratade i typ 115647600 år! Hur mysigt och trevligt som helst! Fick skjuts hem av Lizette :) Idag har jag inte gjort alls mkt, bara slappat och pratat i telefon. Nu väntar jag på kvällsmat, kött och pommes! Sen kanske jag ska träffa Lizzzzan? Imorgon blir det jobbbbbbba!

You gotta be what you are
2010-04-12 @ 21:21:33  //  Av: Kim Svensson

UNDERBART VÄDER IDAG! Gjorde mig fin idag för att få gå ut i solen och träffa mina vänner :) Men icke, när jag blev klar så ringde jobbet och ville att jag skulle hoppa in. Så det blev bara att fara dit och byta om till McDonalds kläder, inte lika fint! Men jobbdagen gick kanon, slutade åtta och är hemma nu. Ska ta mig något att äta. Sen kolla på sex and the city. Ska sova skapligt för imorgon ska jag dejta min mamma. VI SKA BYTA DÄCK! wohoooo! Nej, men vi hittar säkert på något skoj efter det. GODKVÄLL MINA VÄNNER!

We don't know where to stop
2010-04-11 @ 13:50:47  //  Av: Kim Svensson

Halloj! Har precis duschat och fixat iordning mig, har sovit som en kung inatt! Så idag är jag pigg och på jätte bra humör :) Ska strax gå och laga mat och sen åka till jobbet, 17-23. Sen blir det raka vägen till sängen! PUSS

It's a lonely place, it sure is
2010-04-11 @ 00:02:59  //  Av: Kim Svensson


såg att jag blivit taggad på facebook på denna bild! Kan inte annat än att älska den! Hahaha- Det är på min storebror, storasyster och lilla lilla jag! Min storebror är iaf gööör snygg! Han fick nog många brudar på den tiden, hahahaha . Inte varje dag man ser en tärna i kalsonger ;) Måste nog åka hem till min mamma och pappa någon dag och kolla igenom alla fotoalbum! Kommer nog få magrutor av all skratt som kommer ske!

Annars då, idag har jag ju jobbat, sen åkte jag hem, slängde mig direkt i soffan och kollade på tv, are you smarter than a 5th grader och sen somnade jag till The Mask. Inte bra att somna.. Vaknade klockan åtta nu ikväll och då gjorde jag kyckling och äggudlar till en god wook! Mums, min pojkvän fick inget, han fick göra makaroner och korv! HAHA, rätt åt honom! OCH MAMMA! JAG LYCKADES MED MATEN DEN HÄR GÅNGEN! SUPER GOTT! DET SKA JAG BJUDA DIG PÅ NÅGON DAG! SÄG TILL NÄR DU ÄR HUNGRIG :) Nu gör jag inte mkt, Daniel är här på besök, han och Tommy kollar på stand up comedy.. Det är inte svensk text så jag kan inte kolla på! Men jag ska strax gå och lägga mig, imorgon är det jobb igen! Hoppas ni har en bra lördagskväll :)

She said goodbye in Tallahassee
2010-04-10 @ 16:18:08  //  Av: Kim Svensson


Idag har jag jobbat, gick bra, det var mycket folk, men det hade jag räknat med :) Tiden gick fort och nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska ringa o säga om vi ska åka till min kusin Mia eller inte, hoppas på det, för jag vill träffa mina kusinbarn och leka med kissen Silver-Sara! Nu ska jag hoppa på Tommy!

welcome to the part of the show
2010-04-09 @ 22:29:32  //  Av: Kim Svensson


Här blev det en liten film på syrrans och mitt kuddkrig. haha,

I think about you day and night
2010-04-09 @ 17:34:11  //  Av: Kim Svensson


Syrran sov här inatt, vi flamsade omkring, hade kuddkrig, sjöng singstar och hade våra garvanfall. Vi hade iaf sjukt roligt. Syster tog sängen inatt så jag och Tommy fick sova i bäddsoffan, men det funka ju det med! Idag har vi inte gjort mkt, spelat spel och kollat på tv, ätit mat och bara slappat. Får se vad vi hittar på sen. Jag älskar min syster

"Need a bed?" en español
2010-04-08 @ 02:20:31  //  Av: Kim Svensson


HAHAHAHA, jag dör nästan.. Såg att min lillasyster lagt upp den här bilden på henne och mig på sin blogg. FYFAN vad snygg man var alltså, jag har rätt så snygg stil när jag duschar också.. haha. Min lillasyster kommer kanske hit imorgon och sover över :)

Back to school, ring the bell
2010-04-08 @ 02:18:18  //  Av: Kim Svensson


Idag har varit en riktigt rolig dag må jag säga :) Började med att Tommys kusin Therese kom vid halv tio imorse och drack kaffe! Sen så skjutsade hon mig till jobbet, slutade 14, tog bussen in till stan och mötte upp Johanna. Vi for hem till mig, men lika fort igen så kom Tommys morbror och hämtade oss. Han ville ha hjälp med att hämta sin andra bil. Så jag fick hämta hans bil o köra till hans jobb och sen skjutade han hem mig och Johanna igen. Då han vi slappa lite grann, och sedan gick jag ut för att lämna nyklar till Tommys mormors mans son (hängde ni med?) . När jag ska skulle upp igen så hade jag glömt nyklarna inne.. Så jag och Johanna sitter utanför trappuppgången och väntar.. Sen kom en granne och öppnade, tacktack! For upp och hämtade våra saker, drog hem till Johanna och kollade på den kassa hockeyn.. NU MÅSTE VI VINNA IMORGON! Sen åkte jag och Johanna till braskens bro och handla och sedan skjutsa hon hem mig. Och då kommer det någon konstig granne i 25års åldern och börja prata med oss massor. Orkar inte förklara, men han var SKUM!  men ah, inte varje dag man pratar med en granne.. hhe. Aah, nu ska jag nanna kudden! Tommy sover borta hos sin kusin inatt. GODNATT

It's time for me to make a move
2010-04-06 @ 17:45:21  //  Av: Kim Svensson


jag längtar massvis efter våren nu :) så att man även kan få hänga undan vinterjackan!

Igår blev det hockeymatch, innan matchen undra djurgårds klacken om vi ville ligga med dom, men vi tackade nej till det. Och sen när vi står nere på isen hör man bara dom skrika "visa pattarna", mogna killar det där, eller vad tycker ni? Aja, vårat kära Lhc vann och jag blev då super duper glad! Firade genom att åka hem o sova (y) Idag har jag jobbat, har varit hur lungt som helst, typ inget folk alls. Men folket kanske dyker upp imorgon? För då är det jobb som gäller igen. Ha det bra ni människor!

I just wanna get your attention
2010-04-02 @ 19:52:48  //  Av: Kim Svensson

Idag har min mamma och lillasyster varit här på "påskfika", haha jag bjöd på kaffe, påskmust och SKORPOR! Visst är jag generös? Efter att dom åkt träffade jag Johanna och hennes pojkvän en stund, eller vi satt ute o snacka i en timme. Det är ju underbart väder ute! Och nu sitter jag och väntar på att Suzan ska komma o hämta mig, får se vad vi hittar på för något skoj. Imorgon ska jag iaf hem till mamma och pappa och äta påskmat kanske? Mina storasyskon skulle också dit, blir trevligt att träffa dom! Fick ett jätte fint påskägg av mamma idag också, har inte öppnat det än! Men ska visa er hur det ser ut sen :) Ha en bra påsk alla!

Your Everyhing to me ehh
2010-04-01 @ 13:43:10  //  Av: Kim Svensson

Jobbet ringde precis och fråga om jag kan jobba över två timmar .
Så det  blir 15-23 istället . :)

I don't understand whats so hard
2010-04-01 @ 13:32:55  //  Av: Kim Svensson

Det här med att uppdatera bloggen är inte min grej längre, sitter aldrig vid datorn men vi ger det ett till försök. Igår var jag på bio med älskling och Albin, vi såg Avatar och jag är nog den ända människan på jorden som tyckte den var dålig, haha, inte min grej direkt med blåa gubbar som hoppar omkring. menmen! Ska strax få skjuts till jobbet av Timothy. Jobbar 15-21 så missar hockeyn, lite synd! Men jag tjänar lite pengar istället (y) Nu ska jag röra mig. HA EN BRA DAG!