And I want you to know
2010-08-28 @ 00:29:18  //  Av: Kim Svensson

Jag hatar studenter. Speciellt igår när dom hade deras nollningsfest, 5000 studenter eller något på mitt jobb.. ååh, och alla skulle ha cheese också, höll på att dö där ett tag under mina 10 timmar som jag jobbade. Mikaela från jobbet var iaf jätte snäll och skjutsade hem mig eftersom bussarna hade slutat gå.

Idag har jag varit ledig och det har varit så skönt, gjorde Ljungsbro marknad på 10 minuter med mamma och pappa, köpte med mig bröd och chips! Eller mamma och pappa betalade för att jag inte orkade stå i världens längsta bankomatkö! Sen gick vi hem till mormor och morfar och grilla korv, drack öl och bara hade det trevligt. Följde sen med min kusin och hennes barn till tivolit så åkte jag och Leo karusell.

Ikväll har jag bara slappat framför tvn med Tommy och Frasse, ska gå och lägga mig nu!

I stopped hanging out with vultures
2010-08-23 @ 01:19:56  //  Av: Kim Svensson


hittade en bild på mig som är tagen för några år sen. Jag var en fjortis :/

The Bounty Hunter
2010-08-23 @ 01:18:19  //  Av: Kim SvenssonJobbet idag gick hur bra som helst, var bara tvungen att springa varannan minut och snyta mig kändes det som haha. Men 5 timmar gick super fort och sen for jag hem till min grabbar! Nu ligger dom i sängen och väntar på mig, vi ska se filmen 'The Bounty Hunter'. Hoppas den är något att ha. Jag kommer troligtvis somna till den :) Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på innan jag börjar jobbet 23-06 .

But hey, what daddy always tell you?
2010-08-22 @ 12:26:35  //  Av: Kim Svensson

Okej, andra försöket på att skriva ett inlägg, Frasse hoppade upp på tangentbordet så att alla försvann! Men jag försöker igen..

Fredags: Tommy var på jobbintervju och fick ett jobb :) Jätte kul för honom! Så vi åt frukost på stan och sen åkte jag och jobbade, på kvällen var jag och mamma på RixFm, men det var inget att ha så vi åt pizza istället och invänta min lillasyster sen skjutsade dom hem mig.

Lördags: Ledig! Frasse hade spytt på natten så fick städa upp det, annars så var jag bara hemma igår med Tommy och lagade mat och såg på film osv. Somnade tidigt och det är så skönt!

Idag: Har blivit förskyld så sitter här och tycker synd om mig själv, haha. Ska strax gå och laga mat och sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv innan det bär av till jobbet, 17-22!

We got that weed that ain't no punk
2010-08-18 @ 10:44:36  //  Av: Kim Svensson

Idag är jag ledig ifrån jobbet, så passar på att skriva några rader här!

Igår jobbade jag till 21, somnade hemma runt klockan 22 så idag vaknade jag super tidigt, och det är ju super bra.. he he, håller på att göra iordning mig för sedan ska jag träffa min snygga vän Louise! Blir nog fika/lunch på stan, annars får vi se vad som hitts på. Blir att sova tidigt ikväll också, imorgon blir det jobb 11-20.

As the image fades in to one
2010-08-16 @ 01:09:09  //  Av: Kim Svensson

Kom hem ifrån jobbet för en stund sen, helt kaos! Men det gick, och humöret är på topp eftersom min tissemiss direkt skulle ligga i knät och pussas när jag kom hem :) Nu ska jag snart gå och lägga mig, ledig imorgon! wohoo! Ska upp tidigt, göra det fint här hemma eftersom min kära mormor kommer på besök, då ska fikat vara dukat. Men vilken tur att jag har världens bästa mamma som kom med fikabröd idag som jag kan bju på imorgon!

Men hörrni, inte ska jag sitta uppe mer! Min grabbar sover redan :o Ska se om Frasse kanske kan göra lite plats för mig bredvid Tommy, men han brukar bara bli sur om han har lagt sig först i sängen och sen måste han flytta på sig. Och självklart får min tissemiss som han vill, så jag får väl ta soffan inatt!

för att få med en bild i inlägget så blir det en på mig och tompan för några helger sen.

My littlesister
2010-08-10 @ 22:51:31  //  Av: Kim Svensson

Det blev en spontan utekväll igår med Elli. Och sen träffa vi hennes karl och hans kompisar och jag hade det jätte roligt :) Och det blev ännu bättre när jag kom och hem och fick krypa ner i sängen med mina favoriter, tommy & frasse! :)

Idag har jag varit på stan och köpt presenter till min lillasyster som fyllde 15 år i lördags. Sen åkte jag och tommy hem till henne och firade henne, åt mat, tårta och spela buzz! Mys :)Nu sitter jag på jobbet, 23-06 pass!