Because your love is my drug
2010-02-28 @ 21:13:44  //  Av: Kim Svensson


Det blev bio ikväll ändå, fast med mamma istället! Vi prata på facebook och båda två var rastlösa och ville hitta på något, så vi åkte till stan och åt kebab på 5 tastes och sen gick vi o köpte lite godis innan vi for till Sf och kollade på filmen ' Farsan '. Riktig rolig var den, fick många många skratt! Mycket sevärd film. thih. Nu är jag hemma och Emil o Tommy nördar fortfarande, men Suzan kommer snart förbi och pratar lite :) Blir nog att träffa Johanna nån minut senare sen också. Kanske drar en uppis sen. PUSS

I just can't take your tears
2010-02-28 @ 17:03:52  //  Av: Kim Svensson


Rise Against - Hero of war, det är dagens låt idag. Mycket bra text, lite sorglig sissodär. Men den tycker jag om! En låt som man kan somna till om kvällarna :)

I'm not a princess, this ain't a fairytale
2010-02-28 @ 16:59:54  //  Av: Kim Svensson



Tommy och Emil sitter och nördar vid Emils dator som fortfarande bor hos oss. Jag sitter här och lyssnar på musik och funderar på vart denna söndag ska ta vägen? Jag och Tommy skulle igentligen på bio ikväll, men han orkar inte.. Han vill att vi ska gå imorgon istället, får se om jag orkar det. Så vad händer denna söndag? Jag ska inte sitta här med Emil och Tommy iaf. Men jag kommer alltid på något att göra! PUSS

And now, we going to seen a scary movie
2010-02-27 @ 02:30:54  //  Av: Kim Svensson



Förut såg vi på 'bröllöpsfotografen' och det var världens segaste film, usch.. Tyckte inte om den, men det kanske andra människor i denna värld gör. Så nu ska jag och lillasyster kolla på en skräckis istället 'Case 39', hoppas den är bra. Och vi har ju tur jag och syrran, att ifall vi blir rädda så har vi stora starka Tommy här som kan ta hand om oss. Haha! Ja, men nu ska vi se på filmen. Sedan blir det läggdags! PUSS

What's goin' on, on the floor?
2010-02-26 @ 23:02:33  //  Av: Kim Svensson



Det blev inte fredagsmys med bara mig och lillasyster, Tommy, Albin och Emil är också här. Eller Emil drog precis, så nu ska jag, syster, Tommy och Albin kolla på film :) Tror det blir ' bröllopsfotografen ' blir nog helt okej. Fårse om det blir någon mer film sen, sådant som märks helt enkelt. Nu hörs vi nog inte förens imorgon, så GODNATT!

Just carry this gun and you'll even get paid
2010-02-26 @ 20:36:47  //  Av: Kim Svensson

Här har ni en bild på min lillasyster Frida!

Hello babes, sitter här hemma och bara tar det lungt. Kollar om det finns några bra filmer att fixa hem och kolla på ikväll. Ska poppa lite popcorn och strax gå till tvättstugan också och hänga upp den sista tvätten! Ikväll har jag inte gjort alls mycket, när jag kom hem så var min pojk hemma och även Emil och Albin var här. För en stund sen så drog Tommy och Albin hem till Albin för att käka och va där istället, jag trodde Emil också skulle följa med, men han sitter kvar här. Fråga mig inte varför? Haha, men ah, det märks ändå inte att han är här eftersom han sitter vid den andra datorn och har hörlurar på sig och säger inte ett knyst. Och snart så kommer min lillasyster hit för systerkväll med film o mys, hon ska även sova över här. Så Tommy och hon får väl slåss om vem som ska sova på soffan inatt. haha, för jag ska iaf sova i min stora sköna säng. Har saknat den eftersom jag sov hos Elli inatt, och det blir inte riktigt samma känsla att sova i någon annans säng än sin egen. Så jag längtar tills jag ska gå o lägga mig i sängen, mmmmmh! Ups, vart ett litet långt inlägg med onödig text som ni säkert ändå inte har orkat läsa, men aja, skönt att bara få skriva av sig lite ibland.  Vad gör ni en fredagskväll?

Aye aye aye aye aye aye aye aye
2010-02-26 @ 14:14:46  //  Av: Kim Svensson



Grattis Timothy till körkortet!

I tried to be chill but your so hot that I melted
2010-02-26 @ 14:07:11  //  Av: Kim Svensson

God eftermiddag! Sitter hemma hos Elinore och hon kom precis ut ifrån duschen. Vi hade en jätte mysig och trevlig kväll/natt, pratade massor och åt gott! Det var behövligt :) Och imorse när jag vakna och gick in till köket så hade Elli gjort värsta hotellfrukosten till oss, mums! Var jätte gott. Nu ska vi bara ta det lungt till hennes sambo kommer hem och då skjutsar dom hem mig. Fårse vad dagen och kvällen har att erbjuda. Blir bara lungt eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Uppdaterar mer sen! PUSS

I don't wanna hurt you anymore
2010-02-25 @ 21:03:21  //  Av: Kim Svensson



Sitter hemma hos Elinore :) Vi ska ha tjejmys här hos henne ikväll och jag sover även kvar här inatt. Kommer bli jätte mysigt med massor gott och massvis med prat! Vi ska se någon film som börjar nu på 3an tror jag, cake? Tror jag den hette iaf. Hoppas den är bra! Nu ska vi sätta oss soffan och kolla på filmen som börjar! PUSS




I saw him over n the parking lot
2010-02-25 @ 17:01:00  //  Av: Kim Svensson



RIP Walle :/
Usch så tråkigt.. Världens bästa hund, som inte ville något illa, men hoppas du har det bra nu uppe i hundhimlen :) Tycker så synd om Elinore och hennes familj nu också. Han var ju en familjemedlem till dom! Så ikväll blir det att träffa Elli och bara umgås, prata, mysa!




the hero of war, la la la la
2010-02-25 @ 15:02:51  //  Av: Kim Svensson



Jag bjuder på den här helt underbart sexiga bilden på Johanna och mig! Hhahaahahaa. Sitter hemma hos henne nu och myser :) Var på sjukhuset förut idag och det gick bra, men aj aj aj aj! Ska få gå till en kirurg och bli nedsövd o grejer, läääääskigt! Men förhoppningsvis så kommer jag bli bra snart :) (y) . Annars idag händer inte mycket, blir chill hos Johanna och sen blir det nog att hjälpa Emil att hämta en bil o så. Mycket mer orkar jag inte med idag. Nu ska jag vara social med min Johanna gull! PUSS

Put my glasses on, Im out the door
2010-02-23 @ 01:43:15  //  Av: Kim Svensson


Emil har sin dator kvar här, så jag och Tommy slipper turas om med den dator vi har här hemma. Haha, hittade en bild på min man ifrån 2007, haha, liten och göllig är han allt :)

Dagen och kvällen har spenderats hos min vän Johanna! Vi har faktiskt inte gjort alls mycket, bara suttit och pratat om alla mellan himmel och jord, och vi har fått höra mycket roliga saker om hennes mamma också. HAHA! Sen bjöd Johannas familj på pizza, den satt bra! Fick ont i magen så jag gick o sov i 3 timmar i hennes sköna säng :)
Nu ska jag gå och lägga mig, och imorgon händer kanske en rolig sak!

Yes I'd rather hurt than feel nothing at all
2010-02-22 @ 12:10:08  //  Av: Kim Svensson



jag kom och tänka på min 19års dag förut, haha och kom på att jag hade den
här videon när dom sjunger för mig, hahaha, det är kul att alla ser så roande
ut, haha. Tur att jag var glad iaf ;d Jag vill fylla år nu igen, 31 oktober blir ja 20!

For me it happens all the time
2010-02-22 @ 12:01:47  //  Av: Kim Svensson


Jag ska be min man sen att han ska leka lite i photoshop och göra en ny header till mig, jag måste bara komma på hur jag vill ha den, har ni några idér? Det har inte jag, eller jo kanske. Jag får se! Den här bilden är iaf på min man, han blev typ en tavla eller nått.

My tummys turnin, I'm feelin kinda home sick
2010-02-22 @ 11:55:49  //  Av: Kim Svensson


Ibland saknar jag skolan, det hände alltid något då!

Hallå mina vänner, jag följer med Suzan nu till typ något ställe, typ som arbetsförmedligen eller något liknade, jag vene. Men jag håller henne sällskap, för Tommy har inte vaknat än och Johanna sov tydligen hos robbans bror, nu vet ni det också. Inte ens för att jag vet vem robban är, eller hans bror? Nu bubblar jag bara. Men jag hoppas Johannis kommer hem snart så vi kan åka pulka i johannelundsbacken, jag vill! Nej, nu ska jag se vad det är för tempuratur utomhus så jag tar på mig rätt kläder för en gång skull!

You and me could write a bad romance
2010-02-22 @ 09:35:35  //  Av: Kim Svensson



Nu är klockan 09.30 och ingen av Tommy eller Johanna har vaknat än och jag är rastös. Så nu ska jag hoppa på Tommy i sängen, han väcker jämt mig så nu får jag faktiskt väcka honom. Och har skickat fjortontusenelva sms till Johanna, nästan! Men hon vill inte heller vara vaken. Åååh, jag som vill göra nått! Så nu ska jag väcka Tommy.

Stupid cupid you're a real mean guy
2010-02-22 @ 08:30:01  //  Av: Kim Svensson



Det var ett tag sen jag körde ' Dagens låt ' , så jag tänkte börja med det igen och får se hur länge jag orkar med det. Men Dagens låt blev iaf Mandy Moore - Stupid Cupid. Jag blir på så bra humör när jag hör den låten. Den tycker jag ni ska lyssna på!

if we ever meet again
2010-02-22 @ 08:02:35  //  Av: Kim Svensson



Min man är rätt så söt när han sover, fast han ville inte vakna när jag skulle fråga om vi skulle se på hockeyn tillsammans. Han bara pratade i sömnen med mig som vanligt. Så jag sitter och kollar på hockeyn själv. Det står 3-0 till Sverige :) Det tycker vi om! Och det är typ åtta minuter kvar av matchen, så jag tror nog allt vi vinner!

Nu ska jag göra en god frukost!

Run this towns
2010-02-22 @ 05:57:48  //  Av: Kim Svensson


JAG SAKNAR DIG SNUTTE .
men jag tar på mig att det är mitt fel att vi inte har setts på hur länge
som helst nu, men jag lovar att det kommer bli ändring på. <3

I gotta feeling
2010-02-22 @ 05:53:31  //  Av: Kim Svensson

Nu är det vecka åtta! Eller.. Jo men det äre, 22 februari vecka 8!
Så ja, vad händer den här veckan för mig då?

Måndag, 22 februari: Kolla hockeyn nu, sen har jag inget bestämmt.
Ska ringa och väcka Johanna och gå upp till henne en sväng hade jag
tänkt! Vill ut och gå också, åka pulka ska jag göra!

Tisdag, 23 februari: Troligtvis Norrköping med Johanna och hennes
lillasyster Ida :) För jag kan ju faktiskt åka dit utan att handla ngt?
Hmm.. Om jag ger min plånbok till Tommy så kan jag inte hanlda (y)
För jag ska lägga undan jätte mycket pengar den här månaden,
plus att jag ska köpa en kissekatt!

Onsdag, 24 februari: Ska träffa Mathilda och umgås, blir nog att bara
sätta sig o ta en kaffe någonstans och bara prata och umgås :)
Ska vara hemma tidigt på kvällen och sova så att jag är pigg på torsdag!

Torsdag, 25 februari: LÖN! Sånna dagar tycker vi om, men somsagt, ska
lägga undan nästan allt (y) Klockan 13.00 ska jag vara på sjukhuset. Hoppas
på att allt går jätte bra och att doktorn är snäll! Skönt att mamma ska följa
med :) Vet inte om pappa också följer med, Tommy har sagt att han följer med
ifall jag vill det. Haha, jag tar med mig hela familjen och släkten ;) Nääe .

Fredag, 26 februari: Brudarna vill ha lagfest men jag fårse om jag ska vara med,
beroende på vad som händer och sker på sjukhuset och vad kära doktorn säger.
Annars blir det nog bara en lugn kväll framför tvn!

Lördag, 27 februari: Ska jobba, ett kort pass, 12-15, sen har jag inget planerat!
Nej, men då blir det förhoppningsvis en mysig dag/kväll med Tommy, eftersom vi inte
kommer umgås så på hela veckan, (Jo vi träffar varandra varje dag eftersom vi bor ihop,
men det är ju inte så att vi umgås för det varje dag) Så blir nog en mysig kväll med honom.
Laga god mat tillsammans, kolla på någon film och äta något gott till .

Söndag, 28 februari: Träning? Annars bara vara hemma, ta det lungt och vila upp
mig inför en ny vecka & ny månad. Det blir ju 1 Mars på måndagen!

A broken frame
2010-02-22 @ 05:35:49  //  Av: Kim Svensson

Jag har blivit riktig dålig på att uppdatera bloggen, men beror på att jag
aldrig sitter vid datorn längre. Men det ska bli en bättring, snart!

Klockan är nu iaf halv sex på morgonen, och vad gör jag uppe nu?
JO, jag ska ju se på hockeyn! Sverige - Finland (y) Jag gick o la mig
jätte tidigt igår bara för att orka upp :) Men jag får kolla själv, för Tommy
orkar självklart inte upp. Menmen, jag kanske råkar skrika på Sverige lite
extra högt så kanske han vaknar? mohaha,



Heja Sveriga!

Party like a rockstar
2010-02-20 @ 20:36:11  //  Av: Kim Svensson

Igår kväll skulle jag och Johanna till 55an och ta en öl..
Ja, blev lite mer än så. Haha, vi drog till pitchers och jag hamnade inne
i dimman och dansa galet med Johanna och andra brudar!
Hade en skit rolig kväll, var länge sen!
Fick mig även en smäll av någon kille, så idag har jag ont i min läpp :b

Nu sitter jag och kollar på Melodifestivalen, och Tommy o Emil ska lana
här ikväll. Trååååååkiga killar, nördar! Så jag får sitta själv o kolla på
melodifestivalen. Jag bakade även Tommys nya favvokakor så det ska
jag smaska på sen.

HÖÖÖÖRS

Sweet home Alabama
2010-02-18 @ 21:04:03  //  Av: Kim Svensson



Sitter och väntar på att Johanna ska ringa och säga att hon är utanför
mig så att vi kan ta en kvällspromenad innan läggdags, det är skönt!

Balls to the wall
2010-02-18 @ 21:01:20  //  Av: Kim Svensson

Ikväll när Tommy åkte och träna så tänkte jag göra det lite romantiskt
tills han kom hem! Jag tände ljus i hela lägenheten och sen så gjorde jag
fläskifilé, ris och en god sås :) Tänkte att vi skulle ha en liten mysig middag
i köket, och inte i vardagsrummet framför tvn.



När han kom hem så märkte han all ljus i lägenheten och när han kom
in i köket och ser att maten är klar och jag har dukat fint på bordet så
säger han: Ska vi äta i köket?
Så uppsakttande var min romantiska middag, haha!
Han ville hellre sitta och äta framför tvn än att sitta och prata med mig ;)
Men vi satt i köket och åt, med tända ljus och prata. Jätte mysigt :)

roadtrip
2010-02-18 @ 18:25:56  //  Av: Kim Svensson

Igår åkte jag hem till Emmie och bara myste, lekta med hundarna,
noppade ögonbrynen och pratade massor. Hennes pappa gjorde även
jätte god mat som vi åt :)

Sen ringer Suzan och dom får med mig till Jönköping.. :o jaha?
Så vid typ halv sju - sju sitter jag i en bil påväg till Jönköping
+ med världens mensverk. Haha, kanon (y)



När vi är i Jönköping så hittade vi tillslut Suzans syter natha som vi
skulle hämta, och sen åka hem igen :b aah..

Väl hemma sen så satt jag och väntade på att hockeyn skulle börja,
men jag somna ändå efter en och en halv period.

The boys are back in town
2010-02-17 @ 14:14:00  //  Av: Kim Svensson

Tommy kastar ut mig ifrån lägenheten idag, snäll kille :b
Nej, men hans vän som har bott i Australien sen vi tog studenten har
kommit hem idag och ska komma hit, och då fick inte jag vara hemma.

Haha, så jag ska väl traska hem till mina föräldrar och se om någon
av dom är hemma och vill dricka kaffe!
Sen ska jag träffa Emmie när hon är klar med sitt pluggande,
fårse vad vi hittar på för något skoj! :)

Om jag mår okej sen så blir det nog till ishallen för att träna mina
brudar, men om jag inte går dit så vet jag att Linda klarar det utan
mig :)! Bara det att jag saknar brudarna och cheer nu när
man inte kunnat vara med på ett tag
!

Rockin' all over the world
2010-02-16 @ 21:42:43  //  Av: Kim Svensson



NAE vet ni vad, jag har sett ifram emot den här dagen jätte länge nu.
Semlisdagen, klockan är nu 21.41 och har jag ätit någon semla än idag?
nixpix. Jag som är så sugen nu ju, får vänta ett helt år..

Åt ni några semlisar idag?

You ain't seen nothing yet
2010-02-16 @ 21:37:01  //  Av: Kim Svensson

Igår åkte jag hem till mamma och pappa, det var bara pappa hemma
först, så vi fikade, var ute och gick och pratade massor. Jätte trevligt,
Sen kom mamma och syster hem, då gick vi till farmor och sa grattis för
att hon fyllde år, åt lite tårta och sånt, gott!

Sen tillbaka till mam o pap, kollade på kissekattungarna, och åt kvällsmat.
Suzan kom och hämtade mig och vi åkte hem till henne i typ 5 min?

Blev att åka upp till akuten med hennes bror som hade ont i hjärtat.
På akuten sa dom vi kommer SNART och tittar på dig.
Dom kom efter 2 timmar, suck!



Suzan och jag blev rastlösa, körde frisik&svettis pass och meditera ;) hahh!
Mitt under våran medition så kom personalen på akuten och vi fick suuuura
blickar, sen fick inte vi vara kvar där inne, schyyyysssst!

När dom hade kollat hennes bror så sa dom att läkaren kommer om ett  tag.
Då drog vi! Om snart var två timmmar, vad var då om ett tag? fem timmar?
Noway, så vi åkte hem till Suzan och somna.

När jag vakna runt tolv så väckte jag Suzan så fick hon skjutsa hem mig!

My song to my love
2010-02-14 @ 20:47:58  //  Av: Kim Svensson

Tommy fick precis se min alla hjärtans present ifrån mig till honom.

http://www.varkanslor.nu/?id=lzK3HNFvhC0dNOokXYAbxBNXgY9CSp


där har ni den om ni vill kolla och lyssna, ;)

Valentine's day
2010-02-14 @ 17:14:06  //  Av: Kim Svensson

Idag är det alla hjärtans dag och Tommy o jag firar 17 månader!
Vi hade bestämt att inte köpa någonting till varandra utan bara att se på
någon film ikväll och mysa lite, men när jag vakna så kommer Tommy
med Alladin chokladask hjärtan och en kärleksbok, aw, snutte!




Nu är Älskling och bastar o badar lite med Emil, sen när dom kommer
tillbaka så ska vi nog se på en film! :)

Jag älskar dig Tommy Högberg,
min egna prins! <3

The fast and the furious tokyo drift
2010-02-11 @ 21:59:00  //  Av: Kim Svensson

Om fyra minuter börja ' The fast and the furious tokyo drift ' som jag
väntat på hela dagen, älskar dom filmerna :) Har sett dom ett x antal
gånger, men blir inte uttjatande att se. Och ikväll är Vin Diesel med,
mums!


Men får se filmen själv, för Tommy har somnat, och han pratar i sömnen!
Det är jätte kul, tydligen är soffan 10 våningar hög? hmm.. har inte jag märkt.
hihi. Nu börjar filmen!

It's in his kiss
2010-02-11 @ 20:01:15  //  Av: Kim Svensson

rackarns på mig, blir bara dåligare och dåligare uppdatering!
men idag har jag bott i sängen och i badkaret som vanligt just nu..

Men var duktig och lagade spagetthi och köttfärssås förut :)
Haha, sen när jag skulle hälla på ketchup på min mat så tappar jag
flaskan rätt ner i min tallrik så att maten skvätter ut, Tommy börja
garva och jag börja gråta som ett litet barn (y)

Nu ska vi kolla på Vinterspelen finalen, sen blire film innan läggdags!

I still haven't found what i'm looking for
2010-02-10 @ 11:36:14  //  Av: Kim Svensson

Hello boys and girls,

Vad händer idag då? Jo, jag ska bara ligga hemma och kolla på tv,
äta lite, posta ett brev. Ha lite ansiktsmask o sånna grejer, bara va med
mig själv! Ska se om det finns någon bra film att kolla på också.. '

kanske uppdaterar senare

poussssss

I stormens öga
2010-02-10 @ 11:32:29  //  Av: Kim Svensson

Igår kväll kollade jag på halva nya beck filmen, ' I stormens öga ' och
sen så kolla jag resten av halvan imorse när jag vakna!
Tyckte tyvärr inte den var lika bra som de andra filmerna :/ besviken,

Oh la la oh la la
2010-02-09 @ 22:45:37  //  Av: Kim Svensson

Nu är det kväll och jag tar mig ett kvällsbad och äter äpplebitar :) så passar på att mobilblogga lite! Idag har jag hälsat på min familj och även träffat emmie och elin:)! Blev inte långvarit, mådde dåligt och åkte hem till mitt badkar :-D

Stupid Cupid
2010-02-09 @ 17:31:19  //  Av: Kim Svensson

Imorse hade jag det lyx, låg i badkaret och älskling kom med
en skål med youghurt med cornflakes och skinkmacka, mumsigt!

Har bara slappat hela dagen, och det ska jag fortsätta med!
Ups, min datortid är slut. Fick ha den i 10 min idag för Tommy ;)
Haha,

Så nu ska jag ta mig ett äpple och slappa i soffan!

POUUSSS

Entourage
2010-02-08 @ 19:36:19  //  Av: Kim Svensson

Blir inte mycket bloggande men jag försöker så gott det går :)
nu ligger jag i sängen och kollar på Entourage med älskling.
Snart ska vi börja på säsong fyra :)



Har även idag tvättat och varit på ica och köpt frukt.
Ska snart ställa mig och laga mat!

Hoppas det går bra för mina tjejer på hockeyn ikväll och att de dansar åt mig också :)
jag hoppas jag blir bra SNART så att jag kan vara med igen.



Ska prata med doktorn om en vecka igen och prata om hur det är
med mig och ifall vi ska försöka med något annat :)

Spiderman 3
2010-02-07 @ 18:01:23  //  Av: Kim Svensson

Ikväll blir det blåsningen och Spiderman 3 med tommy och emil . Sen sova, imorgon ska jag till arbetsförmedlingen om att jobba utomlands eller något..

Hello you
2010-02-06 @ 22:48:59  //  Av: Kim Svensson

Snart kommer älskling hem :) han har med sig emil och dom har köpt chips till mig! Nu är min lördagkväll räddad ;)

Bom bom pow
2010-02-06 @ 20:45:46  //  Av: Kim Svensson

Här ligger jag i min säng och kollar på melodifestivalen och tycker synd
om mig själv som vanligt just nu, och ett tag till framöver :o har så ont!


Och min pojkvän är jätte elak..
Jag kan inte ens gå så ont jag har så han skulle gå och handla:

Jag: Här, har du pengar, köp en chipspåse till mig också.
Tommy: Men varför slänga pengar på skit för?

SCHYYYYYSST!
Det var ju inte hans pengar, utan mina!
Nu har jag legat i min säng i över en hel vecka och haft ont o så..
Så tycker jag kunde få äta lite chips till melodifestivalen, men nae :b

Pump it up
2010-02-05 @ 22:30:46  //  Av: Kim Svensson

Nu har jag och Valle tagit kvällspromenaden, så nu blir det att gosa ner
oss i soffan och kolla på någon film tills tommy kommer hem och då blir
det läggdags!

Ambulansen kom nyss också och hämta grannen på en sånhär ambulanssäng!
Undrar vad som hänt, nyfiken som jag är :d

Nu blire tvn!

Don't worry, be happy
2010-02-05 @ 19:43:47  //  Av: Kim Svensson

Kom precis hem och med mig har jag valle :) Sötvovven.
Vi är ensamma hemma och undrar vad vi ska hitta på..
Får hoppas på att Tommy kommer hem snart och kollar på någon
film med oss :) Ska se om jag hittar någon rolig!
Är sugen på en komedi ikväll.

Och imorgon är det melodifestivalen, wuhuu säger jag :D!
Haha .

Ne, nu ska jag gosa med Valle!


tommy och valle i somras :)

POUUSSS

i'm back
2010-02-05 @ 17:08:16  //  Av: Kim Svensson

Johanna följde med mig till vårdcentralen idag för Tommy kunde inte.
Haha, gud vad jag tjöt, men Johanna höll mig i handen och försökte få
mig att tänka på ngt annat. Gick inge vidare ;) haha.

Fick medicin och ska använda den i 6 veckor, och om det inte blir bättre
så ska vi testa andra grejer. Men hoppas jag har blivit bättre till nästa helg
för då ska jag jobba , och jag vill verkligen jobba. Har fått massor med pass
denna vecka men har inte kunnat åka dit :( usch!

Nu sitter jag hemma hos Elli, åh hon har flyttat hemifrån med sin pojkvän
så nu är hon sambo som jag är :D haha, men hon har iaf en skit snygg lägenhet!
Hur mysig som helst, och stor är den också :)

Ellis mamma kommer och hämtar oss sen och skjutsar hem mig och då får jag
även med mig lilla valle som ska sova över hos mig o tommy. Blir mysigt att gosa
med vovven inatt :)

Nu duschar Elli så jag hade tänkt att gå ut o kissa valle!

HÖÖÖRS

meet me halfway
2010-02-05 @ 11:17:42  //  Av: Kim Svensson

Hejhopppp.
Har inte kunnat sova något inatt hur mycket jag är försökt.
Jag har mått så dåligt och haft så ont, kkkksssccchhh!

Klockan 13.15 ska jag träffa doktorn, blää-
HELT SJÄLV! ingen av mamma eller pappa kan..
Och jag vill inte att min pojkvän ska följa med :b
jag kommer nog dö. hjälp!

Paranormal acitivty
2010-02-04 @ 14:56:48  //  Av: Kim Svensson



Jag och älskling kollade på ' paranormal activity ' och det var 2:a
gången jag såg den och jag blir fortfarande inte rädd för den..
ÅH, när ska världen göra en SKRÄCKFILM? alla "skräckfilmer" är töntiga.

Please don't stop the music
2010-02-04 @ 14:52:50  //  Av: Kim Svensson

Ska strax fixa iordning håret som ser ut som om jag vore ett troll.
Sen blir det att åka till arbetsförmedlingen och lämna in papper och
sen fråga en fråga, hehehe.

Blir dans på hockeyn ikväll också!
Men jag ska inte säga för mycket, kommer väl troligtvis bli dålig
precsin innan.. Men jag vet att tjejerna klarar sig ändå utan mig :)

LHC - Frölunda ikväll .

I give a shit
2010-02-02 @ 23:45:29  //  Av: Kim Svensson

Sitter hemma hos Johannapanna och har gjort det i några timmar.
Vi har kollat på Paradise hotel finalen, och vinnarna visste man ju
redan efter nån månad tillbaka.
Haha, har inte följt programmet, men såg finalen (y)

Ska väl strax ringa min boy och säga att han kan komma och möta mig!
Vill ju inte gå hela vägen hem själv, som tur är Tommy så söt och vet
att hans lilla tjej inte ska gå själv hem på kvällarna ;)

Imorgon blir det upp klockan 07.45 och ringa vårdcentralen och hoppas
på att få en tid och sen hoppa på bussen dit, hoppas allt går som jag vill..
usch usch usch!

Hoppas på att Linda och jag ska ses imorgon också och dricka
gratis kaffe på donken. thih.

Näeeee. Vi hörs nog imorgon!

You are so beautiful
2010-02-02 @ 21:03:16  //  Av: Kim Svensson


Jag älskar dig, du är världens finaste <3

Wicked game
2010-02-02 @ 17:24:30  //  Av: Kim Svensson

Nu ska jag gå och boka kära tvättstugan, får hoppas på att det finns
en tid imorgon. tvätt tvätt.

Run, Baby, Run
2010-02-02 @ 16:42:06  //  Av: Kim Svensson

Klockan åtta imorse ringde jag till vårdcentralen och sa att jag fått nog!
Jag berätta allt och tillslut när hon skulle säga att jag kunde komma så
säger hon att jag får ringa till ekholmens vårdcentralen..
Men HALLÅ!! Jag bor precis bredvid Johannelunds vårdcentral..
Bara det att jag inte har bytt dit än, men man ska kunna gå på
vilken man vill, usch vad sur jag blev.
Vi la på, jag börja tjuta och må dåligt igen, somna, vakna av att
mamma ringde och sa att hon skulle komma med mer medicin till mig.
Tack <3

Så imorgon blir det samtal till andra vårdcentralen..
suck att åka buss dit bara när jag har 1 min att gå till Johannelunds.
Aja, jag vill inte må såhär längre, 4 år, fast nu äre värst!

Aja, slutpratat om det!
Tommy är o gymmar.. jag tänkte gå till tvättstugan och boka tid
och sen laga mig något att äta, mummmsigt.

Run, Baby, Run
2010-02-02 @ 16:42:05  //  Av: Kim Svensson

Klockan åtta imorse ringde jag till vårdcentralen och sa att jag fått nog!
Jag berätta allt och tillslut när hon skulle säga att jag kunde komma så
säger hon att jag får ringa till ekholmens vårdcentralen..
Men HALLÅ!! Jag bor precis bredvid Johannelunds vårdcentral..
Bara det att jag inte har bytt dit än, men man ska kunna gå på
vilken man vill, usch vad sur jag blev.
Vi la på, jag börja tjuta och må dåligt igen, somna, vakna av att
mamma ringde och sa att hon skulle komma med mer medicin till mig.
Tack <3

Så imorgon blir det samtal till andra vårdcentralen..
suck att åka buss dit bara när jag har 1 min att gå till Johannelunds.
Aja, jag vill inte må såhär längre, 4 år, fast nu äre värst!

Aja, slutpratat om det!
Tommy är o gymmar.. jag tänkte gå till tvättstugan och boka tid
och sen laga mig något att äta, mummmsigt.

Om 1/2 - 2010
2010-02-02 @ 16:36:50  //  Av: Kim Svensson

Igår var det 1 februari.
Tiden går fort ibland :)


Igår iaf så följde jag och Tommy med Lizette först till fyra tassar för
att köpa koppel till Lizettes hund, sen apoteket för att köpa medicin till mig.
Vi for sen till Mjölby för att Lizette skulle fixa med några papper,
och sen åkte vi till Mantorp till stallet. Var kul att min pojkvän följde med också!


gammal bild ifrån när jag följde med lizette till stallet och jag red ;)

Sen efter stallet så skjutsade vi Tommy till Albin och sen skjutsa
Lizette hem mig . Var en jätte trevligt dag :)

Väl hemma så blev rutinen såhär.. skrika, tjuta, medicin, skrika, tjuta, medicin.
Har aldrig mått och kännt så som jag gjorde igår...
Höll på i många timmar..
Tommy var så söt och tog hand om mig, försökte få mig att tänka på annat
o aah, han sov tillomed på soffan inatt så att jag kunde ligga så som jag
var tvungen att ligga i sängen. jag har världens bästa pojkvän!

Om 31/1 - 2010
2010-02-02 @ 16:31:24  //  Av: Kim Svensson

Vaknade upp hos Tommys faster, skulle äta frukost
men jag kunde verkligen inte det.. tommys släkt trodde jag var jätte
bakis, och tommy o jag lät dom tro det, för vi ville inte säga vad det
igentligen var som jag mådde dåligt för. Så jag låg i hans faster soffa
hela dagen och sov och tyckte synd om mig själv ;)

Sen vid typ fem halv sex skulle tommys kusin skjutsa hem oss,
då tog jag mig en knäckemacka och lite cola för att jag skulle få
något i magen. På vägen hem vill Tommy, hans kusin+ sambo köpa
med sig MAXmat hem. Nej tack sa jag, var verkligen inte sugen.

Så när vi kom hem så la jag mig i sängen och myste med vovven Heidi.
Medan Tommy brände ut lite filmer åt hans kusin o så :)

När dom åkte hem så slappa jag och tommy i soffan och kolla tv/film.
Vid typ 22.00 blev jag hungrig, och älskling var så söt och beställe en
pizza till mig då :)

Om 30/1 - 2010
2010-02-02 @ 16:00:05  //  Av: Kim Svensson

Har inte uppdaterat på några dagar för att jag inte har haft någon
ork att sitta vid datorn pga några grejer..


Men Om i fredags iaf:
Jag, Tommy och 'svärmor' åkte hem till Tommys faster för att fira
hans kusin som fyllt 20. Nästa hela släkten var där och de bjöds på
jätte god smörgåstårta, fika, kaffe o annan dricka ;)
Hade iaf det jätte trevligt, mycket prat o skratt o så.. Och sen följde
jag och Tommy med hans faster+kille & hans kusin+sambo till Hamlet
och fortsatte partyt. Jätte trevligt, och det roligaste var nog att se när
tommys släkt tagga när det kom fram andra killar till mig ;)

Sen tog vi taxi hem till hans faster för att sova där.
Hade en jätte trevlig dag / kväll / natt !
bilder kommer när jag orkat lägga in dom i från tommys telefon.