He had to think, he had to concentrate
2010-06-23 @ 09:07:01  //  Av: Kim Svensson

bild ifrån 31 maj förra året!

Vaknade vid klockan sju imorse, pigg och glad?! Hmm, börjar jag bli sjuk? Haha, nejdå men man kan ju börja undra ;) Har duschat, rakat benen, ätit frukost och bara myst med min kissemiss. Jag har även varit ute på en timmes promenad, och det var jätte skönt!

Ska möta upp min lillasyster på stan strax efter tio för lite shopping och kanske ta en glass i den varma sköna vädret! Sen ska jag följa med henne hem till mamma och pappa för att sola på deras soldäck dom håller på att bygga. Hörde att morfar ska till hem till dom också, var länge sen jag träffade honom. Hoppas på att jag somnar när jag ligger och solar för annars kommer jag aldrig orka jobba 20-04 eftersom jag gick upp klockan 07. Hehe.. Men skönt att mamma är så snäll så att jag får låna hennes bil :)

How big a price will he have to pay?
2010-06-23 @ 09:00:02  //  Av: Kim Svensson


Den här filmen såg jag och min mamma på bio när den gick och igår kväll så kollade jag och Tommy på den med lite godis till, och jag skrattar fortfarande lika mycket, så rolig! Men jag grät även denna gång när dom avliva vovven Dino. Om ni inte sett den, SE DEN!

Where dreamers meet each other
2010-06-22 @ 20:06:09  //  Av: Kim Svensson


Idag blir min stora kille 4 månader! :)

Igår kom lillasyster på besök, det blev bus med Frasse, lagade mat, var i tvättstugan och sen tog vi en promenad till McDonalds och köpte oss varsin glass, mummma! Sen var det bara för mig att tyvärr skicka hem syrran för att jag skulle till jobbet, och jag var rätt så pepp på att jobba för det var roliga personer och det skulle vara lungt. Men puuuh, ett helvete hade vi igår. Ett gäng apor hade fritidsgård, rökte inne, kasta allt på golvet o hej o hå vad kul vi hade..... Vi försökte så gott som vi kunde med att hinna med allt vi skulle ha hunnit, men icke.. Men inte mycket attt göra åt.
MEN VAD SKÖNT JAG SOV NÄR JAG KOM HEM!


Idag har jag lite ångest, Frasse väckte mig 18.30.. Sovit bort hela dagen, och det är inte okej! Tommy har inte heller varit hemma på hela dagen, annars så brukar han väcka mig. Kanske ska börja ställa klockan på väckning när jag jobbat natt så att jag inte sover bort hela dagarna.. Aja, inte mycket att göra åt nu. Snart kommer Tommy hem ifrån träningen och då ska vi nog laga något god mat. Och Frasse ska också få smaka eftersom det är hans dag idag! :) Hoppas ni har haft en bra dag i solen!

I'm a Million Dollar Girl for sure
2010-06-17 @ 20:22:05  //  Av: Kim Svensson

Frasse har snott datorstolen så jag får sitta på en pall här bredvid, jätte skönt.. neje! Nu sover han och pratar i sömnen, vad drömmer han om igentligen? hehe.. Ska kolla på filmen '30e November' nu innan det är dags för att åka till jobbet, 23-06 inatt också. Imorgon 00-06 och på lördag 16-00 sen är jag LEDIG i en hel dag. Ska bli as najs.

Nu blir det film!

At 3 o'clock in the morning
2010-06-17 @ 17:28:09  //  Av: Kim Svensson

JAG HAR HITTAT FRASSES TVILLING!
Igår satt jag och kollade runt lite på kattungar bara för att jag tycker det är så mysigt att kolla på alla sötingar, men så är det ingen som slår min egna lilla kisse! Men sen så hitta jag en kattunge som ser exakt likadan ut som Frasse gjorde när han kom hit. Fast det är en hona och min kissemiss är en hane. Dom är verkligen kopior av varandra, alltså verkligen! När jag visade Tommy så trodde han att det var den annonsen som Frasse var på, men icke! Men sen så intala jag mig själv att jag inte ska skaffa en till kisse, även fast Frasse kanske vill ha en liten flicka att flörta och busa med ;) Men nu sa Tommy att han ville också ha kissemissen!! Ååååh! (och nu kommer min mamma lägga en kommentar och tycka att vi inte ska det). Så nu har jag mailat till dom som ha katten o så. hihi, men vi har ju ett tag till att verkligen fundera eftersom hon inte är leveransklar förens i augusti!

+++
2010-06-16 @ 20:45:45  //  Av: Kim Svensson

Såg att någon anonym hade kommenterat:

Anonym
om Only if you feel you should:

Det är väl din pojkvän som inte gillar mode / kläder!?

Svar: Vadå min pojkvän inte gillar mode/kläder?
Var det dummaste jag hört, och du anonym måste väl vara någon
jag känner eftersom du tror dig känna min pojkvän?
Men mina vänner vet att min pojkvän inte kan gå till H&M och köpa ett
klädesplagg, nae det måste vara i dom dyra affärerna och det ska
vara modekläder, inte något annat skit. hej hej!

If you can I wish you would
2010-06-16 @ 17:55:13  //  Av: Kim Svensson


Idag har jag sovit ut jätte länge, eftersom jag börjar jobbet klockan 23.00. Än sålänge idag har jag duschat, suttit i solen på balkongen och även busat med min kittehh :) Tommy har Emil här så dom sitter och pratar tatueringar. UUUUSCH, hatar tatueringar, så fult! Ska strax laga mig någon mat och äta innan jag drar till woooork.

Only if you feel you should
2010-06-16 @ 17:51:47  //  Av: Kim Svensson


Tommy och jag tvätta igår, kan ni gissa vems hög som är min? Är det alltid såhär? Att tjejerna hög blir dubbelt-dubbelt så hög som grabbarnas? Eller är det bara jag? Haha plus att mina jobbarkläder ligger i Tommys lilla hög också.

All adds up with circumstance
2010-06-16 @ 17:48:45  //  Av: Kim Svensson


Lite suddig bild, men det är iaf Lizette och hennes hund Nero igår när jag var hos dom :) Lizette var först hos mig och Tommy, blev bara att sitta på balkongen, dricka kaffe och snacka skit. Sen åkte vi och köpte pizza och åkte hem till Lizette, sen satt vi och pyssla med naglarna och hade sexualkunskap ;) haah! Underbar kväll/natt!

Daddy on space ships with no brain
2010-06-15 @ 17:00:47  //  Av: Kim Svensson



Idag har mamma varit på besök och druckit kaffe och myst med Frasse, hon hade även med sig massor med kattmat :) TACK <3 , och ser ni så stor min kisse har blivit :) Stora och busiga grabben! Nu är han trött och ligger här på databordet och sover.

Nu är klockan 17.00 så jag och Tommy ska gå ner till tvättstugan och tvätta och sen förhoppningsvis så kanske Lizette kommer förbi :) Sånt som märks helt enkelt. Annars ikväll så blir det bara chill. Fick även min lönespec idag, gilla! :)

It would tell you I'm afraid I am alone
2010-06-14 @ 22:11:57  //  Av: Kim Svensson


åh, äntligen kan jag pusta ut och ta hand om mig själv lite granna!
Har jobbat inatt, slutade 06 och åkte direkt hem och sov för att sedan gå upp klockan 14 och åka till jobbet idag. Men nu är jag hemma och imorgon är min lediga dag, den har jag sett fram emot jätte länge! Sen är jag ledig igen på söndag :)

När jag kom hem nu ifrån jobbet så hade min prins lagat mat, så det ska jag sätta mig och äta nu och sen lägga mig i ett varmt och skönt bad! Ska mysa med mina pojkar också, det har jag inte alls haft någon tid med. Ska lägga mig tidigt också så jag hinner med mycket imorgon när jag är ledig!

sfjesg......
2010-06-13 @ 20:48:52  //  Av: Kim Svensson

är hemma ifrån jobbet nu, börjar om 3timmar igen, så nu ska jag vila nån stund. HEJ!

Last name Ever, first name Greatest
2010-06-12 @ 22:17:38  //  Av: Kim Svensson




Såhär kan man roa sig ett tag så att man inte går och lägger sig. Men klockan slår aldrig det slaget jag vill att den ska slå, att min buss kommer snart.. Men om 30 min gör den det, vad gör man sålänge? Och vad ska man göra i resecentrum och vänta på den andra bussen i 30 min? I-landsproblem..

Of falling (mmm mmm mmm mmm)
2010-06-12 @ 22:14:28  //  Av: Kim Svensson


sitter och myser med min lille frassisen nu innan det är dags att bege sig.. eller ah, vi myste.. Han är sur på mig för att jag ville ta kort hela tiden med honom, så han håller sig borta ifrån mig och nära tompan istället. INTE okej! får ta fram lite köttbullar och muta honom till min vän igen ;)

Bit by bit, torn apart, we never win
2010-06-12 @ 18:16:00  //  Av: Kim Svensson


Nu ligger vi såhär och myser med Frasse och kollar på Arga snickaren. Jag har städat klart, har dammsugit, dammat av, skurit golvet och skrubbat! wohoo. När jag skulle putsa fönstrerna så sa Tommy ifrån, hm? Så då får han görat själv, för nu har tappat lusten till att fortsätta städa! Nu vet ni så ska jag gå till Ica och köpa lite lördagsgott och sen hem igen och slänga mig framför tvn och kolla på någon film. Sen ska jag åka till jobbet!

But hey, what daddy always tell you?
2010-06-12 @ 15:27:09  //  Av: Kim Svensson


På morgonen när jag vaknar, morgonrock och håret åt alla håll o kanter..
Såhär ser jag ut fortfarande.. för jag håller på o städar. Då kan jag lika gärna städa i morgonrocken o smutsa ner den än o duscha o fixa mig och sen städa. Somsagt, städar nu och ska göra det tills det blir färdigt! Sen blir det bara att ta det lungt. Börjar jobbet 00.00 inatt och slutar 06.00.. Hm, hoppas det går någon buss ifrån jobbet imorgon klockan 06? Måste ju tag mig hem. Men sådant löser sig alltid. Mot städet igen!

All made real, And it's not enough.
2010-06-10 @ 01:02:18  //  Av: Kim Svensson

Kom precis hem efter en promenad i mörkret med min älskling, det var mysigt!

Vaknade klockan tre idag eftersom jag jobbade till sex på morgonen, då var det bara att gå upp, duscha och sen ta bussen till jobbet igen för att jobba några timmar. Sen när jag kom hem så blev det bara massor med mys med min kisse. Och efter det blev det promenad med Tommy. Nu är vi hemma och jag ska strax gå o lägga mig. Jobb imorgon igen. Jobbar åtta dagar i rad innan jag får 1 dag ledigt, sen är det på't igen. Men det är pengar :) Nej nu ska jag ta med mina pojkar till sängen och sova, (Tommy och kissen). NATTI

Along the way we got divided,
2010-06-09 @ 15:46:27  //  Av: Kim Svensson

Har jobbat inatt 23-06, var hemma kvart i sju imorse och kunde inte sova.. pööh! Men nu är jag uppe, jätte trött och ska strax åka till jobbet. Blir ett kortpass idag 17-21 men det är bara skönt eftersom jag jobbar varje dag den här veckan måndag - söndag!
Men nu ska jag röra mig.

And all the summertime boys
2010-06-08 @ 16:00:22  //  Av: Kim Svensson

Kom hem ifrån jobbet 07 imorse, somnade väl runt åtta och sen var jag uppe igen vid elva för att åka till stan på ett möte. Och nu har jag varit och vaccinerat Frasse. Nu ligger han helt utslagen, stackarn. Ska äta lite och sen sova eftersom jag drar iväg till jobbet och kör passet 23-06 inatt också. HÖRES NI .

I'd pour my heart out on each page
2010-06-07 @ 20:55:11  //  Av: Kim Svensson

Jag är helt slut, jätte jätte trött! Precis när jag skulle lägga mig och sova några timmar innan jobbet så ringer Johanna o ba "ska du åka med oss till matchen?" Visst fan, jag skulle ju spela fotbollsmatch. Så var bara att ge sig av dig och springa i regnet. Så nu har jag kommit ur duschen, hinner inte sova.. Ska föna håret o fixa lite sen måste jag ta bussen till jobbet. 23-06.. Ha en bra kväll allihopppppppa!

Where there is love, I'll be there
2010-06-07 @ 16:09:13  //  Av: Kim Svensson

Här får ni lite bilder ifrån när jag var i Berg med Elinore, Sandra & Emilia!







But deep inside I've found a secret place
2010-06-07 @ 16:04:17  //  Av: Kim Svensson

Åh, idag är det mulet väder och jag som hade tänkt att ligga ute och sola hela dagen tills jag ska åka och jobba inatt! Men icke, så jag har diskat o så. Ska ta fram dammsugaren och ta bort allt kattsand som Frasse tycker är jätte kul att ta med ut i hela lägenheten. Ohh! Haha. Ne men jag ska snart sätta på en film och sen vila lite, börjar jobbet 23 och slutar 06.

i thought that we were near the end
2010-06-07 @ 00:09:43  //  Av: Kim Svensson

Idag när jag vakna så var det bara att göra iordning sig, leka med Frasse och sen åka till jobbet. Slutade 22 och jag GICK hem! kors i taket.. Var rätt skönt när man kommit hem, inte så kul att gå ifrån ryd till johannelund i klackskor.. haha, men jag känner mig duktig! Nu ska jag och Tommy kolla på film och äta chips. Imorgon blir det nog att träffa svärmor och sen ska jag jobba 23-06!  NATTI NATTI .

'Til the day he was taken away
2010-06-07 @ 00:07:53  //  Av: Kim Svensson


jag, elli & sandra, studenten 2009!
Igår kväll for jag hem till Emilias nya lägenhet (jätte fin) där massor brudar var. Sen drog vi in till stan till pitchers och var där hela kvällen! Jag, Tommy, Elinore och Daniel gick hem till Elli o Danne och "efterfesta", haha. Men det var mys :) Sen gick Tompan och jag hem till våran bebis och la oss i sängen och sov! Tack alla ni för en jätte trevlig kväll!

You have risen from the dead
2010-06-05 @ 18:23:24  //  Av: Kim Svensson


Idag ringde mamma och väckte mig vid 14 . Följde med henne och lillasyster för att handla skor. Jag fick med mig dessa skor hem, och sen åkte vi till Ö&B och köpte kattsand till lille Frasse! Nu blir det kvällsmat :)

And I ... I'm desparate for you
2010-06-05 @ 18:17:38  //  Av: Kim Svensson



Igår kväll var jag och Tommy hemma hos Lizette, drack lite drinkar och tog någon öl. Det var jätte mysigt och trevligt. Vid tre på natten så kollade vi klockan "oj, vi har visst missat sista bussen" . Så Tompan och jag tog en promenad hem, och det var sjukt kul. Vad vi skratta! haha. Var hemma typ 04.15, då gjorde Tommy mat till mig medan jag myste med min bebis. Sen blev det läggdags!

When you walk back trought that door
2010-06-02 @ 16:24:02  //  Av: Kim Svensson


jag älskar min lille bebis!
jag att min älskade mamma blir lite avundsjuk när hon ser hur och jag min bebis sover :)

Let our eyes speak and the will tell you...
2010-06-02 @ 16:21:40  //  Av: Kim Svensson



Igår var min bebis sjuk, hade feber och så, var tvungen att bära honom till sin mat.
Stackarn! Tur att Tommy var hemma och tog hand om honom medan jag jobba.
Sen åkte jag och Sarah hem till oss, det var trevligt :)

Inventing new ways to think and see
2010-06-01 @ 09:45:05  //  Av: Kim Svensson

Mitt morgonhumör idag är inte på topp! Har ont i hela kroppen och super sur.. Ska åka till jobbet, hoppas jag är på bättre humör då! Blir jobb 11-16, sen in till stan och möta upp Sarah och sen åka hem hit.