<3
2010-09-22 @ 22:22:12  //  Av: Kim Svensson


Ville bara säga att jag är så himla lycklig!

I want to make you feel bautiful
2010-09-22 @ 22:20:09  //  Av: Kim Svensson

Idag blev det jobb 11-20 :) Och det tycker jag om! Nu är jag hemma och ska lägga mig sängen med killarna och kolla på Andra Avenyn och sen sova. Imorgon är jag ledig, först blir det lunch med Emmie! Sen ska träffa Suzan när hon har lunch ifrån sitt jobb och vid 16 blir det kaffe med Malin :) På kvällen blir det mys med Tommy och Frasse. Kommer bli en kanondag imorgon tror jag! Jag älskar planerade dagar!


It doesn't matter anymore
2010-09-22 @ 22:16:50  //  Av: Kim Svensson


Igår var det första hemmamatchen för LHC och vi cheerleader var på plats, åh vad jag hade längtat tillbaka till hockeyn :) Ett plus var att Lhc vanna också emot Timrå, 5-2 (y) När jag kom hem med pomsen så la sig frasse och började gosa med dom. Tror han också vill gå på hockey!

And she will be loved
2010-09-22 @ 22:13:01  //  Av: Kim Svensson


Jag älskar Tommys jobb, han tog med sig massor godis som man åt när man var liten :) mummsi!!

I drov fore miles and miles
2010-09-22 @ 22:11:51  //  Av: Kim Svensson






Var i Norrköping med min älskade mamma förra veckan, där inhandlade jag Bh, benvärmare, mat, skål, glas o lite kattmat. Sen köpte mamma med min älsklingskaka som vi mumsade på hemma hos mig, och Frasse trivdes bäst i påsen!

Beauty queen of only eighteen
2010-09-22 @ 22:09:01  //  Av: Kim Svensson


Mina nya skor!

+++
2010-09-20 @ 21:41:10  //  Av: Kim Svensson

kör på en uppis imorgon..
ska kolla på andra avenyn och sen sova!

It's just too little too late
2010-09-13 @ 13:31:08  //  Av: Kim Svensson


Frasse är sugen på att bada.. Han har tillochmed lagt fram schampot!

I'm starting to move on
2010-09-13 @ 13:29:58  //  Av: Kim Svensson


skjorta- gina, linne- gina, jeans- tiger of sweden..

Har börjat kolla om på andra avenyn ifrån början och det är fortfarande lika spännande att jag inte kan slita mig ifrån det, hah. Men nu har jag gjort iordning mig och ska in till stan och träffa Johanna. Blir nog att ta en kaffe någonstans och sen blir det hem till tvättstugan! Senare kanske jag åker hem till Suzan och tar det bara lungt :)

You say the words but boy it don't feel right
2010-09-13 @ 13:26:31  //  Av: Kim Svensson


Idag har Frasse hjälpt till att plocka in och ut från diskmaskinen :)

baby let me love you down
2010-09-13 @ 01:25:30  //  Av: Kim Svensson


hur liten har inte min tissemiss varit? åh, men han är lika söt nu som då! och kommer alltid vara :) och min mamma är världens bästa människa!

Återgick till jobbet idag efter min lilla sjukskrivning på några dagar, är inte helt bra men roligare att jobba än att sitta hemma själv och bara glo på filmer.. usch vad tråkigt det är! Så ikväll blev det jobb 16-23 och det var superkul! Älskar att jobba :) haha. Nu har jag kollat på ensam mamma söker och ska hoppa ner i sängen och sova. Imorgon ska jag FAKTISKT träffa Johanna Svensson, åååååh. Den ni, lever människan undrar ni? haha, det undrade jag men hon gör faktiskt det konstigt nog. mohaha. Sen på kvällen ska jag tvätta. Men imorgon lovar jag att skriva massor och lägga upp bilder från dagen, så att MAMMA och LILLASYSTER blir nöjda :) Puss & Godnatt

I wanted you to be proud of me
2010-09-11 @ 13:21:21  //  Av: Kim Svensson

Klockan är ett och jag sitter fortfarande i min morgonrock.. ska hoppa in i en dusch, klä på mig och sen ska jag faktiskt gå ut för en gång skull, blir bara till äffären och tillbaka, för idag mår jag bättre så jag känner mig redo att jobba imorgon! äntligen.

Det blev ingen fläskfilé igår.. blev köttfärssås istället, men ikväll ska Tommy laga fläskfilé :)) Så ikväll blir det god mat, film och lite godis. Och imorgon taggar jag för jobb!

Nu blir det duschen!

Wear a suit like my old man
2010-09-11 @ 01:09:53  //  Av: Kim Svensson


För att min lillasyster är världens bästa syster, hon är precis som jag! PUSS

ps. Hörrö, Frasse och jag tycker du ska komma hit och leka någon dag! ds.

In a world that is so vicious to us all
2010-09-11 @ 01:05:37  //  Av: Kim Svensson


Nu har jag legat några dagar i sängen med min morgonrock och hundra miljarder filmer, samma visa blir imorgon.. jag blir så rastlös! Imorgon ska jag dricka massor med te och knapra pencilin så att jag kan börja jobba på söndag igen! Är så tråkigt att bara ligga hemma och inte kan göra någonting för att man mår dåligt. Men tills på söndag ska jag ha bivit frisk! Det har jag bestämt :) Jag vill jobba, det är kul o jobba!

Nu ska jag ta med mig Frasse till sängen och fortsätta kolla på en film.. Tommy har somnat i soffan och är omöjlig och väcka så där får han sova inatt! Imorgon har han lovat att göra fläskfilé, muuuuuums!

Imorgon: göra allt för att bli helt frisk!
Söndag: Förhoppningsvis jobba :)
Måndag: Umågs med vänner
Tisdag: 2år med min prins!
Onsdag:
Jobb
Torsdag: Jobb
Fredag: Jobb
Lördag: Jobb
Söndag: Jobb

I want another day with you
2010-09-08 @ 18:12:18  //  Av: Kim Svensson


Har varit hos doktorn idag och fick veta att jag har halsfluss, åh :/ riktigt jobbigt, tur att Frasse, Ben & Jerry ställer upp till 100% medan älsklingen är o jobbar. När han kommer hem så blir det idolmys i soffan.

Woke up early this morning
2010-09-03 @ 22:16:25  //  Av: Kim Svensson


Igår blev det party och utgång med några från jobbet, och jag hade det super roligt! Först var vi fyra stycken hemma hos Louise och vi spelade spel o så, sen droppade det in jobbarfolk och sen blev det platå och träffa flera ifrån jobbet. tack alla för en super kväll!

Idag blev det jobb, 11.15 - 19.15 och sen hem direkt och äta kvällsmat med min man och nu ska vi gosa ner oss i soffan och kolla på film :) Fredagsmys som jag älskar!

I'm just 16 if you know what I mean
2010-09-01 @ 17:18:50  //  Av: Kim Svensson

Igår var jag ledig ifrån jobbet, jag och Tommy åkte och hämta min mamma vid 10 så åkte vi först och gav presenter till hennes jobbarkompis och efter det åkte vi till MAXI och storhandla. Vi fick med oss jätte mycket och det blev inte alls dyrt, HEJA ICA KORTET! Haha, sen åkte vi och hämta min nya telefon, Iphone 4. Fortsatte våran resa hem till mamma där det bjöds på mat och fika, mumma. På eftermiddagen åkte vi och köpte skydd till min telefon och sen åkte vi hem till min kusin och firade hennes minsting Tindra som fyller år :) Där bjöds det på hemmagjord pizza och fika. Var trevligt :) Sen åkte vi hem och somna direkt båda två!

 

Idag vakna jag klockan 06 på morgonen för Frasse och Tommy kunde inte alls vara tysta.. Tommy gjorde iordning sig och åkte till jobbet, hans första arbetsdag :) Frasse och jag la oss i soffan och kollade på vakna med the voice och sen gick vi upp och städa. Har även försökt att lära Frasse att våga gå igenom kattluckan, men han är en sån mes ibland :/ åh, kattluckan är så läskig. haha, men ska snart åka iväg till Emil och Sara och grilla ikväll :) Får se när Tommy och jag kommer hem igen om Frasse har gått in genom kattluckan och gjort sina behov eller om det ligger någonannans stans i lägenheten. Men man måste göra ett försök :)