I knew a girl who came from VillaLuz
2010-05-31 @ 22:44:48  //  Av: Kim Svensson

Jobbade inatt 22-04, sen åkte hem till mamma, lämna bilen och vänta på att hon skulle vakna och skjutsa hem mig. Var hemma vid 06 imorse och då la jag mig och sov direkt! SKÖNT! Lizette ringde och väckte mig vid elva, haha och då blev jag sur ;) hihi. Ringde upp henne runt tre när jag hade vaknat på riktigt. Prata med henne och sen åkte jag och spela fotbollsmatch, blev vinst och massor med blåmärken. Sen hem och Emmie följde med, vi har suttit på balkongen och sjungit.. Grannarna undrade nog vad vi höll på med! Nu sitter jag, Tommy och Frasse och kollar på tv. Vi har familjemys ikväll :)

Ska sova sen, jobb imorgon! Sen va med Sarah och även färga mitt hår!

Beneath those wide dark eyes
2010-05-30 @ 17:48:01  //  Av: Kim Svensson

ååååååååh, helt proppmätt! Jag och Tommy har precis ätit, vi gjorde egengjorda hamburgare med bröd och det blev kalassupergott! Nu rullar vi nästan fram.. Ska vila lite nu, sen hämta mammas bil. Ska jobba 22-04! Orkar inte skriva nu, jag åt för mycket så mår illa.... hej hej hej hej hej!

jag har världens bästa pojkar, Tommy&Frasse <3!

Fade to mortgages and leccy bills
2010-05-29 @ 23:06:08  //  Av: Kim Svensson


Igår blev det jobb 12-19 och det gick kanonbra :) Sen kom Lizette och Carl o hämtade mig så åkte vi hem till dom och byggde staket och lagade tacos. Sen tog jag sista bussen hem och somnade dirr i min säng.

Idag har jag varit och hälsat på Emil i hans nya lägenhet, jättefint! Sen tog vi en långpromenad och sen hamnade vi på donken i stan och käka lite . Sen strosa vi runt på stan, kollade balfolket när dom gick rännstensgång och sedan mötte upp Johanna och då skjutsade hon hem mig. Nu har jag städat och har dunkdunk musik på. Och nu kom Tommy visst hem! Nu ska jag lägga mig i sängen med Frasse som är på goshumör idag. Imorgon ska jag sova MASSOR, för sedan tagga för jobb 22-04!

If you want to get a little bit light in the heady
2010-05-28 @ 10:34:33  //  Av: Kim Svensson

Igår var det blodomloppet, vi cheerleader fick stå i mål och klappa när folk kom in. Dötråkigt, så vi hämtade våran mat och åkte hem! haha. Sen kollade jag på Eurovision song contest med Tommy, Emmie & Jimmy (y) Idag är det en ny dag och jag ska snart åka till jobbet. 12-19 . Sen vet jag inte vad som händer..

I press trigger, I don't press people button
2010-05-25 @ 22:11:20  //  Av: Kim Svensson


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE PAPPA!
Idag har jag och Tommy varit hemma hos mamma och pappa och fikat och ätit för att min pappa fyller år idag. Jag hade köpt en jätte fin regnmätare till honom som han blev nöjd över och gick direkt ut i trädgården och satte dit den :) Nu kollar jag, Tommy och hans morbror på semifinal 1 av Eurovision song contest, eller hur det stavas.. Frasse springer bara runt och busar! Imorgon blir det jobb, sen åka till min favorit Lizette och fira henne!

she is a girl who was born to wild
2010-05-24 @ 21:13:43  //  Av: Kim Svensson

Godkväll mina nära & kära! (och ni andra)
Idag har jag varit på stan med Lizette. Vi besökte försäkringskassan, arbetsförmedlingen och massor affärer. Med mig hem blev det ett ljus till lyktan på balkongen, värmeljus och födelsedagspresent till min pappa som fyller år imorgon! Sen åkte jag hem, hoppade in i duschen och Elli kom förbi! Sen gick jag och sola, städa och tvätta. Så har min dag sett ut. Nu väntar jag på att klockan ska bli 22.00 så jag kan slå på tv3 och kolla på Sex and the city 2, bakom kulisserna. wiihu.

Staring at the ceiling while asleep
2010-05-24 @ 14:13:21  //  Av: Kim Svensson

Igår kväll blev det bara mys med mig, Tommy och Frasse. Kollade på film som gick på tvn och sedan gick vi och la oss. Höll på att dö inatt, det var såå varmt! Gick upp 157890 gånger för att bli kall och sen när man la sig i sängen igen så dog man igen. Inte okej! Imorse när jag vakna fastna jag för kanalen discavery eller vad den heter. Dom gjorde något konsigt.. Sen kom Elli förbi i en kvart och sa hej innan hon trampa vidare till jobbet. Nu ska jag antingen ut o sola, eller så ska jag till stan med Lizette. Väntar på att hon ska ringa tillbaka.

The fight ain't over unless you let it pass you by
2010-05-23 @ 17:04:37  //  Av: Kim Svensson


Jag och Frasse var uppe klockan sju imorse och åt frukost. Sen myste och busade vi lite innan min buss gick klockan åtta. Det blev jobb 09.00-15.00 och det gick kanoners. Nu är jag super duper trött, ska sova tidigt ikväll. Men först ska jag laga någon kvällsmat och imorgon kommer Elinore på en kopp kaffe innan hon drar till jobbet. Själv så är jag ledig imorgon!

About a boy
2010-05-22 @ 20:37:28  //  Av: Kim Svensson


Såg att den här gamla filmen Om en pojke - About a boy börjar om en halvtimme, klockan 21! Den var länge sen jag såg, så min söta kissemiss och jag ska gosa ner oss i sängen och somna till den filmen. Och jag kommer bli galen på min pojkvän om han kommer hem dundrande mitt i natten as packad och väcker oss.. Han får smyga! Men jag har alltid lätt för att somna om, för jag älskar att sova. Nu ska jag rensa kattlådan, tvätta ansiktet och göra mig redo för sängen och filmen! NattiNatti!

It was never much but it's all that you gave
2010-05-22 @ 20:32:09  //  Av: Kim Svensson


Mamma och Frasse <3!
Idag har jag jobbat 11.45 - 15.00 sen åkte jag direkt till ICA och köpte lite smått o gott och sen mötte upp lillasyster så gick vi hem till mig. Där väntade min busige lilla prins, och den andra prinsen också. Syrran lekte med Frasse och jag pratade i telefon med Lizette. Tommy åkte på fest och kommer inte hem förens inatt så jag ringde och bjöd över mamma så kollade vi på film och hade det jätte mysigt. Nu har syster och mamma dragit. Frasse är jätte trött så vi ska nu lägga oss i sängen. Imorgon ska jag upp och hoppa klockan 07.00.. Börjar jobba tidigt imorgon. Pusss och Godnatt!

I'm amazed, than I let go
2010-05-22 @ 10:22:45  //  Av: Kim Svensson

Godmorgon!
Sitter här med Frasse i knät, som även blir 3 månader idag, grattis plutten! Jag ska straxt åka till jobbet, blir ett kortis pass idag, 11.45 - 15.00. Men bättre det än inget. Och sen kommer min lillasyster på besök. Nu ska jag åka!

I'm dying to get away, I'm dying to get away
2010-05-22 @ 00:19:47  //  Av: Kim Svensson


Vid fem idag träffade jag upp min gullunge Sarah och satte oss på Sangria! Var jätte härligt ute och det blev mycket skratt och prat om verkligen allt, som vanligt! Lizette dök också upp och vi fortsatte att sitta där ett tag, klockan nio kom hennes pojkvän. Då skjutsade han mig och sarah hem till mig. Där åt vi popcorn med Tommy och Albin o kollade på film. Nu är det bara jag, älskling och Frasse kvar.

Och nu ska vi sova!

Still the time never to pay on
2010-05-22 @ 00:06:31  //  Av: Kim Svensson




här har ni bilder ifrån den mysiga kvällen med älskling, jimmy och svärmor!

Det började med att min syster kom hem till mig och Tommy. Hon ville leka med Frasse men han hade fått feber och mådde jätte dåligt efter vaccinet, så det blev mest att kolla på tv, skratta och prata. Sen kom taxin och vi åkte och hämta upp svärmor och sen gick till ming palace och satt ute och åt, hur underbart som helst! Jag åt välstekta nudlar, kycklingfilé och biff i soja och vitlökssås och grönsaker. HUR GOTT! Sen satt vi där och snacka och hade det trevligt. Sen gick vi till storan och drack nån öl/cider och hade även där jätte mysigt. Tog sen en taxi hem och jag somnade jätte skönt i min säng!

TACK FÖR EN SUPER TREVLIG KVÄLL!

Who still think we're from England.
2010-05-21 @ 15:56:10  //  Av: Kim Svensson

min kisse gillar facebook..

a real life emotion of teenager
2010-05-21 @ 15:47:51  //  Av: Kim Svensson



Såhär ser det jämt ut när jag ska sätta mig vid datorn, Frasse blir sur för att han inte får någon uppmärksamhet så han lägger sig på tangentbordet och förstör för mig, haha.

Nu ska jag åka in till stan och träffa Sarah i det härliga vädret!
Bilder ifrån igår kommer :)

Frasse is my boy
2010-05-20 @ 13:43:48  //  Av: Kim Svensson




Hallå
! Har verkligen aldrig tid att blogga, mitt liv består av jobb, vänner, pojkvän och min bebis! Så datorn har jag ingen tid för. Men nu har jag tid lite tid över..

Kom precis hem ifrån veterinären med lillen, fick reda på att HAN har pungkulor och en liten snopp så det är ingen Sessan längre, utan min FRASSE! Hihi, vaccinerade honom och det gick kalasbra, och våran veterinär är hur bra som helst och as skön! Nu ligger Frasse och sover så jag får roa mig här lite tills Johanna kommer och ska kolla på honom.

Ikväll ska jag ut och äta på restaurang med älsklingen, hans morbror och svärmor! Ska bli mysigt :)
Nu vakna Frasse, dax för bus!

I gave my heart to the Army
2010-05-17 @ 17:21:57  //  Av: Kim Svensson


åh min lilla kissemiss, nu är du äntligen min!

Mamma kom och hämtade mig och Tommy idag, sen så åkte vi och köpte massor kattsaker och sen åkte vi och hämta våran sötnos som bara är min min min! och lite Tommys :) Just nu ligger hon och Tommy i sängen och myser.. jag får inte vara med :/ jaja, nu ska jag städa! Får besök av svärmor, tommys mormor och hennes kille!

To all the boys and girls outside
2010-05-13 @ 18:17:45  //  Av: Kim Svensson

Sitter här och väntar på att mitt hår ska torka klart, orkar inte föna för det är så tråkigt! haha, nej man ah, ska göra iordning mig och sen åka hem till Linda och fira henne, sedan är det dags för jobb 00-06. Och imorgon åker jag till örebro med Tommys kusin Therese :) Stannar där över helgen! Nu ska jag fixa mig, hörrrrss!

back to the wall, bat to the ball
2010-05-12 @ 09:36:19  //  Av: Kim Svensson

morsning! Hinner inte skriva så mycket, ska strax gå till bussen för att jobba 11-15. Sen ska jag träffa lite vänner och bara ta det lungt. HA DET BRA!

How, how do I make you understand
2010-05-11 @ 21:42:30  //  Av: Kim Svensson


Igår åkte jag hem till Lizette och bara tog det hur lungt som helst, och det var hur skönt som helt. haha, sen tog jag bilen till jobbet, började klockan 00 inatt och slutade klockan 06 imorse. Tiden gick hur fort som helst och jag hade det jätte kul på jobbet! Så idag har jag sovit hela dagen, skulle igentligen vara ledig imorgon, men dom ringde precis och fråga om jag ville jobba, och det vill jag självklart! Så jobbar 11-15 imorgon :) Nu ska jag kolla klart på hockeyn, HEJA SVERIGE!

You want to ride in a big limousine
2010-05-11 @ 21:39:21  //  Av: Kim Svensson


GRATTIS PÅ 19ÅRS DAGEN STORA TJEJEN!
Hoppas din dag har varit kanon, men mycket presenter och tårta! Vi ses på torsdag :)

Cold hands and a heart of stone
2010-05-08 @ 22:30:07  //  Av: Kim Svensson

uj uj uj, är hur trött som helst och har jätte ont i mina fötter och ben! Jobbade till 20 isället för 17! Meeeera pengar, wihoouu! Ska strax hoppa in i duschen och ska jag lägga mig i sängen och sova! För imorgon är det jobb igen, och det ser jag fram emot!

Maybe I should look for You
2010-05-08 @ 10:10:13  //  Av: Kim Svensson

Godmorgon snyggingar! Här sitter jag, helt förvånad själv att jag bloggar.. Men Linda tycker det här är tummen upp! Dricker mitt morgonkaffe och ska strax in i badrummet och göra iordning mig lite innan det är dags för att sätta sig på en otroligt jobbiga bussen för att komma fram till jobbet! 12-17 kör jag på idag. Sen vet jag fortfarande inte om jag ska sova hemma eller hos mamma o pappa. Beror på om Tommy ska åka iväg eller inte. Men just nu ska han inte det eftersom han är sjuk, så jag sover nog hemma med honom inatt som vanligt! Nu ska göra göra iordning mig, PUSSSS!

This ain't the time to give a show
2010-05-07 @ 23:55:43  //  Av: Kim Svensson

Jag, Sarah och Tommy såg på filmen ' Prinsessa ' . Den var faktiskt bättre än vad jag trodde! Nu ska jag i säng och sova och hoppas på att jag kommer må kanon på jobbet :)


GODNATT!

I'm going to hell tonight and meet the devil
2010-05-07 @ 23:47:19  //  Av: Kim Svensson


Åkte in till stan idag och myste med gullungen Sarah! Jag skulle igentligen åkt hem till mamma sen för att sedan åka till stan och hålla henne sällskap när hon nattvandrade, men jag fick ont.. Så Sarah och jag åkte hem till mig och myste eftersom hon är lite sjuk och Tommy också är sjuk. Så vi tre har kollat på film, ätit glass och gottat oss. Har varit jätte mysig kväll. Nu ska jag hoppa ner i sängen för att somna, imorgon är det jobb 12-17!

The one who hides behind the law
2010-05-07 @ 13:48:48  //  Av: Kim Svensson

Nu skulle jag igentligen varit inne i stan och umgåts med Johanna, men jag har massor med ont och det är inte okej! Så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på någon film för att sedan hoppas på att jag inte har ont längre så att jag kan åka in till stan och träffa Sarah istället! :)

Aj aj aj!

The knock upon your backdoor
2010-05-06 @ 19:12:02  //  Av: Kim Svensson





Idag har jag städat massor hemma i lägenheten, jag gjorde allt förutom att diska. Det fick Tommy göra! Sen har jag varit hos mamma en sväng och ätit lite kvällsmat, varma mackor. mummma! Och nu är jag hemma hos Lizette och är hundvakt åt vovvarna med min lillasyster. Hundarna sover, syrran pluggar så jag passar på att blogga eftersom jag fick klagomål utav min kära vän LINDA JOHANSSON att jag är dålig på att uppdatera. hihi. Nu ska jag mysa med kissekatterna innan vovvarna vaknar igen :)

Bullet for my valentine
2010-05-05 @ 21:00:53  //  Av: Kim Svensson


En vecka sen sist, ska försöka bättra mig.. Men sitter aldrig vid datorn!

Den senaste veckan har jag umgåts massor med min favvo Lizette och hennes mysiga vovvar som ni ser på bilden. Jag och Tommy var hundvakt åt Nero o Peppe en kväll hos oss, och då låg vi o sov :) Vad har mer hänt? Jo massor saker, typ!

Valborg: Jag mådde skit på dagen, kunde tyvärr inte jobba.. Låg hemma och skrek och tjöt och tyckte synd om mig själv. Sov bort min smärta och sen kom Albin, Jocke och Alice, dom åt god mat, jag var med mig själv och sjöng med till lite låtar. Sen umgicks jag lite med dom andra. Blev bara en lugn kväll! Och det behövdes.

1 Maj: Min prins blev 20år! Jag hade ont och tyckte ännu mer synd om mig själv.. En kvart innan Tommy skulle åka till sin släkt och blev firad så hoppa jag in i duschen och sprang till bussen och där stod Tommy och jag hann med. Gick av på rese så jag kunde sminka mig lite och svälja panodil och voltarén. Vi mötte upp Tommys mamma och åkte till hans farmor där släkten väntade. Det var jätte trevligt! Sen åkte vi till deras sommarstuga, grillade, spelade kort och det var så skönt att komma bort och vara med Tommys underbara släkt! Blev att sova kvar där.

Sen har jag umgåts med Lizette och sen bara varit hemma och haft ont.. Idag är det en vecka sen jag opererades och hoppas på att bli bra snart. MÅSTE blir bra tills helgen, för jag vill verkligen kunna börja jobba igen!