heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey kitty!
2010-10-18 @ 00:30:13  //  Av: Kim Svensson

När jag bara är hemma och slappar så lever jag verkligen i min morgonrock, den har varit med om allt. Har handlat i den, städat i den, sovit i den, myst i den, lagat mat i den, åkt hem till kompisar i den och aah.. Så nu har jag sagt hejdå till min ljusblåa morgonrock och tänkte låta Tommys vara ifred så har beställt den söta sak! Kommer bli min nya mysis. Men den ska jag bara ha när jag slappar i soffan! Åh, nu längtar jag på att den ska komma! Och den kommer passa PERFEKT till mitt nya örngott som jag verkligen hoppas på att jag får när jag fyller 20 av någon snäll familjemedlem ;)

If you're listening, are you listening
2010-10-11 @ 23:55:46  //  Av: Kim Svensson
Köpte färdig pannkakssmet för att jag skulle bjuda Tommy på pannkakor när han kom hem från jobbet.. Ni ser ju att jag lyckade väldigt bra? uuuuusch, vad trött jag blir! Blev så sur och slängde allting och stoppa in en tacopaj i micron till honom och själv åt jag mackor. Ska nog ta och gå en matlagningskurs!!

Sinking into sweet uncertainty
2010-10-11 @ 23:53:06  //  Av: Kim Svensson


I lördags åkte jag och Tommy på bröllop! Tommys mormor gifte sig, ett litet borgligt bröllop som var jätte trevligt :) Smörgåstårta, tårta & vin. Hur trevligt som helst, och sen följde vi med Tommys mormor och hennes man hem till deras lägenhet o kolla :) Emil kom sen och skjutsade hem oss och jag o tompan somnade direkt!

Are you listening, whoa-a-a-a-a-a
2010-10-11 @ 23:48:44  //  Av: Kim Svensson


mina naglar efter akrylförlägningen..

It's been a long time, so long
2010-10-11 @ 23:46:42  //  Av: Kim Svensson


I torsdags blev det stan en sväng till arbetsförmedlingen och banken. Träffa senare Alice och tog en lunch på subway, gratiskuponger är aldrig fel! Senare följde hon med till tjingelingtjongsalongen och förlängde mina naglar.. Var jätte trevligt att träffa Alice, för sällan man gör det tyvärr! Efter det gick jag upp till Suzans salong och klippte o färgade mitt hår. :) Sen åkte jag hem och sov så gott!

There were twenty, maybe, twenty-five of us
2010-10-06 @ 22:27:44  //  Av: Kim Svensson


Idag tog jag och Frasse sovmorgon, sen kom Lindis och hämta upp mig och så åkte vi och tog oss en sen lunch och en kaffe på det! Hon skjutsade även mig till jobbet som gick sjukt fort idag, timmarna bara flög iväg! Slutade vid 21 och nu sitter jag här hemma och ska laga matladådor :) Imorgon blir det en kort dag på jobbet och sen blir det ner till stan för att lämna in papper till arbetsförmedligen och sen fixa naglarna kanske? Vill ha fina naglar när jag ska på bröllop på lördag! :) Sen blir det nog bara en lugn torsdagskväll?

That we could be together for
2010-10-03 @ 22:51:23  //  Av: Kim Svensson


min klätterapa!

Igår blev det dans på hockeyn, Lhc-Luleå! Och självklart så vann vårt kära Linköping.
Efter hockeyn åkte jag hem till Tommys faster och käka o sen drog jag och Tommy typ hem direkt, båda var hur trötta som helst. Så blev bara att sova direkt!

Idag blev jobb 16-21 bara.. O nu sitter jag hemma och ska ta min kissemiss och lägga oss i sängen och sova.
Tommy är uppe hos grannen och dom spelar säkert tv-spel..

Så jag och Frasse ska ha jätte mysigt själva!