Söndag, 24 juli
2011-07-24 @ 16:16:11  //  Av: Kim Svensson


Dålig uppdatering, ja vet! Men bor för tillfället i ullstämma hemma hos Louise och Albert som är på semester i turkiet. Så jag och deras hund Neo har det bra i radhuset och bara myser. Får åka fram och tillbaka hem också eftersom mina kissekatter vill ha mat och gos också.

Tommy kunde inte komma hem från stockholm i helgen, han var tvungen att jobba då också så blir minst en vecka till utan att få se honom. Men vilken tur att telefon finns! Nej nu ska jag mysa med mina tissisar innan jag åker tillbaka till Neo!

då blir man själv i en månad
2011-07-17 @ 17:35:01  //  Av: Kim Svensson


tompan och jag julafton 2009

Jobbat öppning hela helgen och idag efter jobbet så luktar mina fingrar äcklig lök.. Har stått i köket hela dagen och svettats bland burgarna.. Men dagen gick fort och jag jobbade över en timme för att få skjuts hem ;)

Nu sitter jag här hemma och deppar.. Tommy åker imorgon till stockholm och jobbar i en månad. Visst han kommer hem på helgerna (om han inte jobbar över), men då jobbar ju jag, eller ah varannan helg jobbar jag :p men jag som inte ens kan sova en natt själv hur ska jag då klara 5 nätter i veckan själv? Men kanske går nu när jag har Svanten som alltid ska ligga på än och sova och så har jag Frasseman nere vid fötterna och vaktar mig! :)

Imorgon och på tisdag är jag ledig och det är skönt.

Nu ska jag umgås med tompan!

PUSS

Ledig dag, hela dagen
2011-07-14 @ 13:47:52  //  Av: Kim Svensson

Idag har jag ledig dag ifrån jobbet, men det är så tråkigt väder ute så jag ska bara sitta inne och kolla på serier tills någon vän hör av sig om att vi ska ses. Tommy är och jobbar och idag är kanske första dagen på hela veckan vi träffar varandra om vi har tur haha. Den här veckan har varit så att när jag börjar jobbet så slutar han, när jag slutar jobbet och kommer hem så sover han och när jag vaknar på morgonen så har han åkt till jobbet.
Tror kanske jag gör en pastasallad med kyckling tills han kommer hem..
Det blev jag jätte sugen på!

Då går jag mot ica och köper allt jag behöver..

sluta äta mat på vardagskvällar!!
2011-07-13 @ 01:14:56  //  Av: Kim Svensson

Började jobbet klockan två idag med möte, till typ tjugo i fyra. Satt bara och prata och tiden gick super fort. For sen ner för riktigt arbete som gick såå långsamt eftersom det var helt dött med folk.. Tråkigt! Men självklart när klockan slog tio ikväll så kom ruchen.. vad gör folk vakna på på vardag kvällarna och vill käka för? nej det förstår inte jag. Erik och Erik från jobbet skjutsade sedan hem.. Slutade elva och var hemma runt halv tolv och har pratat i telefon med alexandra tills nu.

Imorgon har jag sovmorgon! Börjar inte jobbet förns klockan fyra. Vilket lyx! Fårse vad jag då hittar på för något innan jag börjar. Kanske en promenad med Frasseman.

Nu ska jag iaf försöka få svanten att sluta tutta på mig.. Får lägga honom på tompan som ändå sover och då märker han säkert inte att svanten tuttar.. För Frasseman är på goshumör och vill ligga i knät och pussas och det tycker jag bättre om än svanten som bara tutttttar, det tycker jag är rätt snuskigt ;)

Nog med prat om mina katter.. Men dom två kan jag nog prata om hela tiden. Finns alltid något att berätta!

någon gång kanske jag kan bli kirurg
2011-07-12 @ 12:16:05  //  Av: Kim Svensson

Första dagen igår på jobbet efter semestern och det gick ju kalas bra. Vi hade en lugn och död kväll på jobbet och det gör mig rastlös och jag blir mongo istället. Jag bara hoppade runt och skratta o sjöng.. Grabbarna frågade vad jag hade för IQ och jag berätta att jag ska bli kirug någon gång och får till svar "hahah kim, ring när du blivit det". Haha, men dethär med kirurg blir nog inget av eftersom jag vill jobba o göra som dom gör i greys and athomy.. och det är ju bara en serie, hehehe. Så jag lägger nog kirurgeriet åt sidan..

Fick sluta tidigare så Lojsan kom och hämta mig och vi hade lite donkenhäng och prat. När jag kom hem till en sovade sambo och två sovande katter så gick jag ut och träffa Johanna en sväng och sen blev det bara in och sova..

Idag blir det jobb 14-23, och jag börjar jobbpasset med ett litet handledartest... wooho? haha.

Näe ni, mot bussen!

semester är helt slut
2011-07-11 @ 13:06:36  //  Av: Kim Svensson


Idag tog min semester slut.. Det är väldigt sorgligt.. Nu måste man börja ställa klockan igen och det är nog det värsta som finns för alltid just när klockan ringer det är då det är som skönast att sova. Jag tycker jag kan få 1 vecka till så jag bara kan sova för jag älskar att sova.

Näe men nu åker jag och jobbar 15-23..

Jag är på ett riktigt bushumör
2011-07-09 @ 02:45:19  //  Av: Kim Svensson

Jag känner mig lite busig.. Så imorgon ska jag nog göra något bus. Kanske hoppa i sängen? Då blir inte Tommy glad och då har jag gjort något litet busigt iaf.. Eller så hoppar jag i Lizettes säng? Hon är ändå Västerås och kommer inte märka något ;) Kanske göra om hela hennes lägenhet så hon blir helt chockad på söndag när hon kommer hem. Men det återstår att se. Kom med förslag på något litet bus man kan göra..

gravid kvinna har varit på besök
2011-07-09 @ 02:42:22  //  Av: Kim Svensson


Här har ni en super gammal bild på Johanna och mig som är tagen för flera år sedan. Hon kom iaf förbi en sväng förut med sin tjocka söta gravida mage. Och jag satt och skrämmde upp henne om hur jag tror att hennes baby kommer se ut när den föds.. höhöh, näe men den kommer säkert bli en jätte sötnos!

Annars idag så har det bara varit en riktig slappar dag. Tommy och jag var iväg hos Lizette och matade hennes katter och så. Hon är i västerås och har det roligt.

Nu är klockan dags för sängen och det ska bli skönt. Puss och Godnatt!

Jag är hungrig på riktig mat
2011-07-08 @ 12:00:00  //  Av: Kim Svensson


Om man ätit dom här räkmackorna tre gånger på 2 dagar, tror ni då att man är sugen på riktig varm mat då? Det kan jag säga att man är.. Jag och Louise var väl inte så nog att kolla tiderna på båten när man fick äta varm mat så vi missade självklart alla gånger och fick gå till vår kära cafeteria där vi blev stammisar och levde på våra räkmackor.. Så idag ska jag laga massor med god och varm mat!!

vem älskar kareoke?
2011-07-08 @ 11:19:58  //  Av: Kim Svensson


Det fick blir lite kareoke på kryssningen och ingen gillar det nog mer än mig, haha. Jag kan stå hela dagarna hemma och bara sjuuunga.. Men på båten iaf så blev det lite show av mig där ;)

Silja Line Galaxy kryssning
2011-07-08 @ 11:10:00  //  Av: Kim Svensson










hundtransport till min kisse
2011-07-06 @ 12:59:27  //  Av: Kim Svensson




Frasse min stora katt tycker det är så trångt i alla katt transporter så nu köpte jag mig en hundtransport till honom. Men min kattunge Svante tyckte också om den. Tror ni folk kollar om jag går med kattungen i den här stora? Det tror jag.. Så Svante får ärva Frasses gamla.

För nu ska jag på kryssning
2011-07-06 @ 12:53:43  //  Av: Kim Svensson



Nu ska jag ner till ICA och köpa lite bussgodis och sen åker jag till stationen med Lojsan så tar vi vårat pick och pack och åker på kryssning, jag är väldigt taggad ska ni veta!

Och jag lovar er att den här gången kommer det bilder! Har redan packat ner kameran i väskan så jag vet att den kommer med. Glömde kameran hemma i Måndags då det var party och jag kom hem utan mina fin fina skor? Jag lyckas med sånt. Nej men nu måste jag röra mig!

Igår, 5 juli
2011-07-06 @ 12:50:50  //  Av: Kim Svensson

Åkte hem till mamma igår och drack kaffe och så, tog oss sen vidare till expert där vi fick ett gott skratt. "100 stycken faktiskt" hahaha, det var svin roligt. For sedan vidare till Rusta där jag köpte mig en hundtransport till Frasse! Han är för stor för sin andra så den har Svanten fått nu.

På kvällen landade jag hemma hos Emmie med folk och hundar! Vi spelade spel, 1an förlora och TVÅAN VANN! så de så! Fick sedan skjuts hem då jag kollade lite på serien weeds med tompan innan läggdags!

MÅNDAGSKLUBBEN MOTALA
2011-07-04 @ 21:12:56  //  Av: Kim Svensson

Jajamen, drar iväg till måndagsklubben i Motala ikväll med Suuuuzan!
förhoppningsvis kommer det bilder därifrån :)

Svante tuttar
2011-07-04 @ 19:27:34  //  Av: Kim Svensson

Min lilla kattunge Svante saknar nog mjölk ifrån sin mamma så han går och tuttar på mig och tror det ska komma mjölk

idag känner jag mig lite busig
2011-07-04 @ 19:10:46  //  Av: Kim Svensson



Idag gick jag upp klockan tio och åkte sen och träffade Louise. Vi åkte först siba för att köpa en undervattenskamera till henne, men den var slut så då åkte vi till netonnet och där fanns den. Så nu hoppas jag att hon tar kort på alla fina firrar när hon åkerr utomlands! Fortsatte sedan våran resa hem till Emmie där det var fullt hus med hundar och människor, blev inte kvar där så länge, då åkte vi till mc Donalds och käkade varsin sallad. Hamnade tillslut hemma hos mig och åt kladdkakan, och satan vad mäktig den var, men mumsig! Sen träffade vi Emmie och Elin en sväng för lite skitsnack.

Sitter nu hemma och har precis ätit kvällsmat. Blir troligtvis att träffa Suzan och Lizette sen och hitta på lite roligt bus som vanligt när man umgås med dom.

Är på ett väldigt busigt humör idag men vet inte varför, har den här busiga och djävulska känslan i magen ;)

mums med kladdkaka
2011-07-04 @ 00:24:34  //  Av: Kim Svensson



Ikväll har svärmor varit på besök och Tommy lagade jätte god korvstroganoff och Nettan gjorde en kladdkaka som vi tyvärr inte har kunnat smaka på än.. Hon hade visst inte läst receptet så noga haha, så kladdkakan skulle stå i kylan i 3 timmar innan man skulle äta den eftersom det var en typ fudge täcke som skulle vara över och det tar ju ett tag innan den stelnar till.. Så jag kan inte äta kakan förns vid typ två tre inatt.. Haha, men den ser ju otroligt mumsig ut och jag längtar till att få äta den, men blir nog inte förens imorgon. Ska alldeles strax lägga mig i sängen och sussa.

Dagens låt
2011-07-03 @ 13:19:44  //  Av: Kim Svensson

Dagens låt tillägnar jag min kära far Jennifer Lopez - On the floor ft. Pitbull. Haha när familjen var i Borås på knalleland så gick pappa runt och lyssnade på den och så fort man är någonstans med honom och det finns spotify på datorn så säger "hallå, vart är min låt då?" Så här har du din låt pappa!


Premunera på VeckoRevyn
2011-07-03 @ 13:10:05  //  Av: Kim Svensson

På sommaren tycker jag det är perfekt att premunera på VeckoRevyn, det finns alltid ett tillfälle att läsa tidningen. Jag brukar läsa den på morgonen på balkongen när jag äter frukost, på stranden, när jag har rast på jobbet, när det är en regnig dag, långa bilresan, flyget m.m. Det finns alltid ett perfekt tillfälle och tidningen är ju bara super bäst. Så nu hitta jag ett jätte bra och billigt erbjudande som jag klickade hem direkt. Klicka på bilden om ni också vill ta del av erbjudandet!

I've been waiting for my dreams
2011-07-03 @ 12:38:16  //  Av: Kim Svensson

Idag är det söndag och Tommys mamma kanske skulle komma på besök? Annars blir det en tråkig städardag då man bara pockar undan all skit, byter sand i kattlådan och dammsuger.. Säkerligen blir det senare att träffa Suzan och bara hitta på massor bus som vanligt!

Unless I had to. I'll do what I got to
2011-07-03 @ 01:08:34  //  Av: Kim Svensson

Vingåker factory outlet
2011-07-02 @ 19:00:36  //  Av: Kim Svensson

Idag har jag, Tommy, David & Marie varit i Vingåker och gått i affären vingåker factory outlet. Jag var där för flera år sedan men nu hade det blivit mycket större! Men tycker tyvärr det var för litet utbud, fanns inte alls det som jag ville skulle finnas. Men Tommy köpte en jacka och en t-shirt till mig så jag är glad ändå!


Nikita jacka!

På vägen hem stannade vi i katrineholm och käkade på sibylla och mums vad gott det är där igentligen, så underskattat! Varför äter man inte på sibylla istället för typ McDonalds, Max och sådana ställen. Mumsigt..


Nu sitter jag här hemma och det spöregnar och åskar ute, faktiskt rätt mysigt och katterna ligger på balkongen och kollar på regnet. Suzan ville att vi skulle köra på en utgång, men jag tror jag stannar hemma med min herre och bara myser framför en film. Får hoppas på ett litet kort uppehåll ifrån regnet så jag kan springa ner till ICA och köpa mig något gott att mumsa på.

You just do to me, what you do
2011-07-01 @ 16:23:27  //  Av: Kim Svensson


Min lillasyster och hennes pojkvän var på besök en sväng förut, vi satt mest bara och slappa och sen försökte jag lära mig att åka longboard, så himans tråkigt att bara åka runt på en bräda.. Nej nej, inte min grej iaf. Och så gick det för fort ibland också..

Suzan kom och hämtade mig förut på sin lunch så åkte vi hem till Emmie och bara tog det lungt. Eller ah dom gjorde, jag sprang fram och tillbaka och busade med hundbebisarna..

Nu ska jag ut och möta Tommy vid ica så vi kan handla mat till kvällen och sen bär det av till tvättstugan

GOODIEBAGS
2011-07-01 @ 12:46:19  //  Av: Kim Svensson


Är ni medlemma hos Goodiebag? Om inte så tycker jag ni ska bli medlemma nu helt gratis! Där kan du själv plocka ihop en goodiebag som skickas hem till dig. Helt gratis! Jag fick hem min för ca 3 veckor sen och är jätte nöjd! Bli medlemma ni också, klicka här!

På onsdag kör vi på en kryssing
2011-07-01 @ 12:06:14  //  Av: Kim Svensson



På onsdag drar jag iväg på kryssning med min fina vän Louise! Galaxy! Tror vi kommer få toppen kul och vi kommer nog ha två små herrar där hemma som kommer vara oroliga för deras små flickor ;) Men vi får väl hoppas på att det inte är en sån båt som jag har här uppe på bilden, haha. Fast det skulle nog kunna vara ännu roligare haha, mitt ute på havet! Men nu har jag något att längta till :) wohooo!

I can't keep up with your turning tables
2011-07-01 @ 10:54:26  //  Av: Kim Svensson



Imorse vid halv åtta satt jag och åt frukost på balkongen och kissarna kollade på fåglarna. Skulle sen ta bussen in till stan för ett möte men bussen kom för tidigt så jag missa den och fick sätta mig på cykeln som faktiskt gick mycket snabbare än att åka buss.. Mötet var i 40 minuter och var riktigt onödigt eftersom i slutändan så var det ingen alls information till mig.. Nu är klockan snart elva och jag ska kolla klart på filmen jag kollade på igår och sedan ska jag laga lunch och vänta på att klockan blir fem så att jag kan gå ner till tvättstugan.

För jag har fått ett fan
2011-07-01 @ 10:49:36  //  Av: Kim Svensson

 

Igår kväll när jag satt inne på Facebook så skrev min lillasysters pojkväns lillebror det här till mig.. Haha vilken gullig kille, stackarn! Han kanske inte har världens bästa idol direkt, men jag är glad ;)