Filmdags; Besökarna
2011-06-30 @ 22:26:23  //  Av: Kim Svensson

Den här filmen är ifrån 1988 och jag minns att när jag var liten så hade mamma den filmen inspelad på ett band och jag älskade att se den. Minns inte alls mycket av den, bara att tapeterna trillade ner jämt och jag blev livrädd. Så då ska vi se nu om jag fortfarande tycker om den och ifall jag blir rädd. Återkommer med svar!

har bara varit en riktig slappardag
2011-06-30 @ 22:15:50  //  Av: Kim Svensson

Idag har verkligen bara varit en hel slappardag, inte gjort någonting vettigt förutom att diskat. Slappade ända fram till fyra då jag åkte hem till mamma en sväng och sen gick jag och träffade Emmie och Hanna och alla dom miljoner hundarna som bor under familjen perssons tak. Haha! Fick skjuts hem då jag gick till ICA och lagade mat, kött, bacon, bulgur och smaksatt cream fresh. Det smakade smaskens!

Lilla söta Mikkizz ifrån jobbet kom förbi en sväng förut också och det är alltid lika mysigt!

Svinalängorna
2011-06-29 @ 21:17:23  //  Av: Kim Svensson


Är troligtvis efter men nu har jag äntligen sätt filmen svinalängorna och den var riktigt bra, en redi snyftfilm! Så den rekomenderar jag till er som inte sätt.. Jätte bauta bra enligt mig!

vilket underbart väder sverige
2011-06-29 @ 21:13:49  //  Av: Kim Svensson


jag och syster i våras

Idag har jag haft lillasyster på besök hela dagen och kvällen! Vi hade picknik i Johannelundsbadet med massor gott (som hon åt upp), vilket matvrak hon är alltså! Sen låg vi bara och solade och spelade spel . Mycket trevligt. Gick sen in till mig och käka och pantade flaskor och burkar, haha det blir mycket pengar om man sparar på alla flaskor länge. Nu ligger jag bara i sängen och slappar järnet, hoppas på att det blir sol imorgon också så att jag kan gå ut och steka lite till, hehe för nu börjar jag faktiskt bli brun!

sommarmys på balkongen
2011-06-28 @ 13:13:00  //  Av: Kim Svensson




Klockan nio imorse så kom Suzan och hämtade mig och då for vi iväg till mitt jobb och hälsade på mina söta skiftisar.. Blev även att käka frukost där och oj om jag saknat den frukosten haha. Den är ju så smarrig!
Efter det åkte vi till Mantorp och kikade lite, fanns inget vettigt så vi åkte till Elgiganten och hämtade Suzan Tv som hade varit på lagning.. Åkte sedan hem till henne och satt på baksidan och chillade..

Vid ett började Suzan jobbade så jag sitter nu här hemma på balkongen med kissarna och myser.
Fårse vart dagen tar vägen sen.

+++
2011-06-27 @ 20:42:06  //  Av: Kim Svensson


storasyster, jag och lillasyster i maj för två år sen

Nu sitter jag i soffan o latar mig och äter godis efter att ha varit på kalas hos min storasyster. Där bjöds det på kakor och en jätte god tårta. Mums!

Nu blir det att slå på någon film och sedan sova!

Det är soligt på min semester
2011-06-27 @ 15:05:53  //  Av: Kim Svensson

Har haft semester i 2 veckor nu och det har inte varit soligt en ända dag! Men idag när jag vaknade så sken solen så fint och inte ett endaste moln på himlen.. Då blev jag lycklig, skyndade mig på med bikinin och sprang ut och la mig mitt på gården, och solade.. eller ah, i 30 min.. haha, men det är så himlans tråkigt att sola själv. Jag blev otroligt rastlös så jag gick upp igen och lekte med katterna tills Suzan ringde när hon hade lunch så träffade jag henne i typ 40 minuter.

Strax ska jag diska lite och laga matlådor till Tommy sen gör jag iordning mig och åker hem till min storasyster som fyller år idag.

Igår hann vi med mycket
2011-06-27 @ 15:02:15  //  Av: Kim Svensson


Igår när Tommy och jag vaknade så åkte vi till Valla och spelade minigolf, klappade hästar och myste med gätterna! Sen tog vi en promenad, världens omväg måste jag tillägga till gamla linköping för jag ville köpa godis i dom söta små strutarna, men vi kom en halvtimme sent så det blev bara till att knalla tillbaka till valla och käka glass, och den här gången gick vi inte en omväg! Åkte sedan in till stan och käkade på Ghingis, och mums vad gott det är, i love it!

Klockan nio blev det bio idag igen, men man får ju passa på när vi får se gratis, hehe. Vi såg baksmällan 2 och den var strört roligt, jag skratta konstant hela filmen förutom vid ett tillfälle då jag alltid ska bli känslig när det handlar om djur. Haha, jag började tjuta när den söta lilla apan blev skjuten och skulle till veterinären.

Sen åkte vi bara hem och sov!

+++
2011-06-26 @ 00:22:23  //  Av: Kim Svensson



Haft en supermysig dag och kväll med min kära . Det blir ju tyvärr allt för sällan man hittar på saker när man jobbar olika tider. Filmen var i alla fall jätte rolig och den rekomenderar den till alla er andra! Nu är klockan läggdags men först ska jag bara ner och säga hej till Suzan innan sängen ropar!

BIO DAGS !
2011-06-25 @ 19:41:52  //  Av: Kim Svensson


Strax åker jag och Tommy in till stan och kollar på denna film på bio klockan 21.15. Bad teacher har prämier idag och jag har höga förväntningar och tror att den är super rolig! Men det återstår att se :)

Ha en bra kväll allihopa!

tacos middag med baby
2011-06-25 @ 17:46:50  //  Av: Kim Svensson


Idag har jag hunnit med att städa iordning lite i lägenheten, och när jag var klar med det så hade Tommy varit och handlat och gjort iordning tacos till oss två, och det satt som en smäck i magen. Mums vad gott .
Nu ska jag låta magen vila och sen åker jag och Tommy in till stan och kollar på bio.

mysmorgon med frasse
2011-06-25 @ 13:54:05  //  Av: Kim Svensson


ligger och myser med favoriten frasse!

Om midsommarafton
2011-06-25 @ 13:41:52  //  Av: Kim Svensson

Idag ligger vi och bara slappar i sängen tommy och jag. Katterna busar för fullt, men dom sov ju hela dagen och kvällen medan vi vart borta igår..




Midsommarafton blev en lugn och skön dag, åkte till Hjulsbro där min familj och grannarna var. Åt sill och potatis först och sedan blev det efterrätt, en jätte god rulltårta med grädde och jordgubbar på hade min mamma gjort. Smarrigt. Sen blev det dags för den tradionella 5-kampen.. Iår hade vi med, kast med 5 olika bollar i en hink, kubb, innebandy och kast med fjärrkontroll, mobilskal, tom cream fresh burk, ett lock och en linjal i ett cykeldäck. Tur att man har så påhittiga grannar.

Jag tyckte 5-kampen gick bra för mig.. Det var ju 5 grenar och jag fick 5 poäng. Låter ju super bra! Men man kunde visst få super mycket poäng.. Jag kom sist med mina 5 poäng och vinnaren hade 27 om jag minns rätt. Äsch jag fick ändå kalasbra vinster! Venus nya rakhyvel, tandborste, rengöringsmjölk och en badboll! Tommy fick en locktång haha. Undrar när han kommer använda den ;)

Efter lekarna så tände vi upp grillarna och la på köttet, vi åt IGEN. Kändes bara som man åt och åt igår. Ne men grillat som sagt och det var smarrigt. Tycker det är tråkigt att Tommy och jag bor i lägenhet.. Vi får ju inte stå på balkongen och grilla. Men det är ju tur att mamma och pappa grillar världsbäst så vi kan bara åka hem till dom.

Efter maten blev det musikquiz. Och då vann mitt lag! Jag, Jocke & Niklas. Super bra!

Sen plockades självklart chips och ostbågarna fram men jag för mätt för att äta det haha.. Nedrans eftersom det är nog det bästa som finns.. Heh. Nej men sen blev det läggdags för alla och Malin kom och skjutsade hem oss.

Sen blev det raka vägen till sängen där jag somnade direkt!

Nu åker vi, my love and I
2011-06-24 @ 12:22:27  //  Av: Kim Svensson


Snart kommer mamma och hämtar oss så åker vi hem till Hjulsbro och firar midsommar med min familj och grannarna.. Kommer nog bli jätte mysigt, 5-kamp, sill och potatis, alkohol, musik och grillning. Och självklart massor jordgubbar. Kommer bli kalas! Hoppas ni allihopa får en underbar dag.

midsommarafton
2011-06-24 @ 12:20:08  //  Av: Kim Svensson


Idag är det midsommarafton och den här fina klänningen kommer jag ha på mig idag. Den köpte jag förra helgen i Göteborg på Missäy . 79kr på rean, det kallar för ett kap!

vilka datornördar
2011-06-23 @ 22:59:27  //  Av: Kim Svensson

Känns bra att Tommy och jag sitter vid varsin dator en torsdagkväll när båda är lediga imorgon. Det är väl dumt att umgås? Haha . Nej, men blir lätt att jag fastnar vid min alldeles egna dator där jag får göra precis vad jag vill.

Idag gick jag upp kvart i sju på min semester för att TVÄTTA.. Gick ner till tvättstugan och tvättmaskinen var trasig! Kändes ju jätte kul.. Så gick upp till lägenheten och sura i några timmar tills jag blev fruktansvärt rastlös så åkte till mamma och hämta hennes bil så fortsatte jag ut till skogen, mitt i ingenstans.. Nej nu ljög jag. Åkte till stjärnorp där lillasyster befann sig som hus- och kattvakt som hon varit i 2 veckor medan min kusin och hennes man är/var på smekmånad. Tog med syster till Tornby där vi först besökte systemet, sen blev det H&M för att köpa en skjorta till tommy, till willys och sedan till Maxi. Fortsatte sedan resan hem till mig och lämpa av alla saker och hämta min tvätt så att jag kunde tvätta hos mamma.. Slutade med att jag somna och mamma var söt och fixade tvätten åt mig. Hon är bäst! Sen skjutsade mamma hem mig, jag somnade.. Men nu är jag vaken, pigg & glad och är otroligt rastlös igen. Och dethär inlägget blev inte ett dugg nödvändigt..

Nu ska jag ringa till min vän Suzan och bara snacka skit .

En ny familjemedlem
2011-06-23 @ 02:46:27  //  Av: Kim Svensson

Det här är Tommys och min nya lilla bebis som vi hämta för ca 2 veckor sedan. Lille Svante som han heter. Han är hur gosig som helst och ska bara ligga och mysa hela tiden, visst leka är ju också kul men det tar Frasse hand om som verkligen har tagit på sig pappa rollen och ligger och tvättar honom hela tiden och verkligen ska "hålla om" honom när dom sover.. Dom är så himla söta tillsammans.. Men Frasse kommer alltid vara min lilla bebis, min favorit! Hehe, min små tissisar..

En ny familjemedlem
2011-06-23 @ 02:46:01  //  Av: Kim Svensson

Det här är Tommys och min nya lilla bebis som vi hämta för ca 2 veckor sedan. Lille Svante som han heter. Han är hur gosig som helst och ska bara ligga och mysa hela tiden, visst leka är ju också kul men det tar Frasse hand om som verkligen har tagit på sig pappa rollen och ligger och tvättar honom hela tiden och verkligen ska "hålla om" honom när dom sover.. Dom är så himla söta tillsammans.. Men Frasse kommer alltid vara min lilla bebis, min favorit! Hehe, min små tissisar..

TUMMEN UPP
2011-06-22 @ 21:15:35  //  Av: Kim Svensson



Idag kör vi en tummen upp för jag har köpt mig en alldeles egen liten laptop så nu kommer jag att börja blogga igen! Varje dag, och kanske tillomed flera inlägg per dag :) Min lilla pärla är en Toshiba och han är jätte bra.
Har massor att skriva om vad som hänt den senaste tiden men återkommer med det sen! Ska ut och leka med Suzan nu .