19 Januari, 18.34
2011-01-19 @ 18:33:39  //  Av: Kim Svensson

Tjollahoppppsan saaaaa..
Idag har lekt med Louise, jag har kört omkring i hennes bil i hela linkan känns det som för att se om att jag törs låna den imorgon till jobbet. haha, men det gick ju strålande! Blev bjuden på fika och sen blev det kaffe hos hennes mor också!

Nu är svärmor här, och jag ska strax göra lasange (stoppa in färdig i ugnen), ska bli gott.. Annars ikväll blir det nog bara lungt.. Måste vara vaken länge så att jag vaknar sent imorgon för att orka börja jobbet klockan 02.. Hatar att ändra på mina sovrutiner, menmen.. Jobb är alltid bra om man vill ha pengar :)

Nu blire mat, hej!

17 Januari, 13.25
2011-01-17 @ 13:25:00  //  Av: Kim SvenssonIgår jobbade jag 7-15 och åkte direkt hem efter det och fick besök av svärmor. Tog ett glas vin och kolla på repotage om nätdrogerna o så. Tommy och jag gick o la oss vid nio igår kväll och somnade direkt. Det var hur skönt som helst..

Idag vaknade jag tidigt, ska strax göra iordning mig, laga lite mat och gå ut med kissen och sedan vänta på att Suzan slutar jobbet. Blir kanske att åka hem till Lizette och bara mysa. Men vi får se.

14 Januari, 00:08
2011-01-14 @ 00:09:07  //  Av: Kim Svensson

oj oj oj , ser att det fortfarande är några stackare som kollar om den här bloggen ska vakna upp till liv igen? Men jag lovar att den kommer att göra det, måste bara flörta lite med min lillasyster så hon kan ta lite bilder och sedan göra en snygg header till mig för då blir det nog lite roligare att blogga. Bilderna som jag har nu som header är tagna för 2år sen.. Så JA det blir att fixa en ny!

Det blir inga bilder heller om jag ska blogga från våran (tommys) dator eftersom den är helt knas så går inte att ladda upp.. Men eftersom jag ska införskaffa mig en laptop någon gång i mitt liv så kommer det komma upp bilder!

Idag har varit ledig ifrån jobbet, har lekt med Louise och Neo där det bjöds på nudlar och kycklingwok, mumma!
Sen ikväll har jag myst med Tompan, promenerat med Frasse och snart kommer Lizette förbi en sväng innan jag äntligen får krypa ner i sängen med Tommy som redan somnat.

Har inte mycket mer att säga, hejhej!